2777
2789

خدایا خودت این نیت خالصو بهم بده...

مادرشوهرم زن خوبیه چند روزی مریض بوده یک ماهه اوردم خونه خودم..تا بهتر بشه برگرده..

خواهر شوهر و جاری برادرشوهر کلاه همه وقتی ازم تعریف میکنن یا تشکر میکنن خوشم میاد..  اگر کار برا خدا باشه ادم نباید حرف بقیه براش مهم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینکه قدر دان هستند شما خوشحال میشید.اگر نه شما با کمالات تر از این حرفها هستید ،مطمئنا اگر هم چی ...

کلا خانواده شوهرم خیلی فهمیده هستن..

فکر کن مادرشوهرم مریض بود لقمه یرصبحانه رو‌نمیتونست  قورت بده براش چایی برد گفت نه مادر نمیتونم بخورم چایی رو برگردوندم و خوابیدیم..نزدیک ظهر پاشدیم گریه میکرد به شوهرم میگفت شرمنده طرماح شدم برام چایی اورد من نخوردم..بیدار شدم گفتم اشکال نداره که..خودم خوردم چایی رو..فکر کن برای چه‌چیزی ناراحت بود..

همس عذر خواهی میکنه..میگه مزاحمتون شدم منو برگردونید..خونه ش تنهاست کسی نمیتونه بهش رسیدگی کنه..خیلی مهربونه..نه سال پیش موتور داشتیم برامون سمند خرید..تا الان که ماشین خارجی داریم یک نفرشون نگفت پول سمندو پس بدید

کلا خانواده شوهرم خیلی فهمیده هستن..فکر کن مادرشوهرم مریض بود لقمه یرصبحانه رو‌نمیتونست قورت بده بر ...

خدا همتون را برای هم حفظ کنه.

شکر خدا همتون دلسوز هم هستید.

انشاءالله همه آدم ها کنار هم حال دلشون خوب باشه.

اونقدرا پاک نیستم اگر مادرشوهرم بد بود قطعا منم بدی میکردم..حالا که اون خوبه منم سعی میکنم جبران کنم ...

ولی میتونستی نکنی!

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️