2777
2789
عنوان

گسسته هندسه

80 بازدید | 23 پست

من کنکور دارم سال ۴۰۵ و رشتم ریاضیه الان دوازدهمم

امسال غیر انتفاعی ثبت نام کردم و توقع معلم های خیلی خوبیم داشتم با اون هزینه ای که کردم و معلم گسسته و هندسه مون گفته فقط برای نهایی درس میده چون نهایی مهم تره و کنکوری نمیگه در صورتی که باید کنکوری هم درس میداد ولی گفت تستاش سخته نمیتونین تستاشو بزنین

اما خب تستای کنکور رو که دیدم بعضیاش واقعا قابل حل و آسون بود

میخوام بدونم اگه کلا هندسه و گسسته و آمار و اینا منظورم هر سه ساله تو کنکور حذف کنم و تستاشو نزنم و نهایی رو ۱۹ به بالا بشم میتونم دانشگاهای تهران قبول بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کنکوری404بودم رشته ریاضی

چیزی که میخواستی قبول شدی؟

چون دوستام که رشته اشون تجربیه میگن چرا وقتی همینجوری دانشگاه قبولی درس میخونی

واقعا قبولی دانشگاهای ریاضی آنقدر راحته که میگن؟

کدوم فصل های حسابان رو معمولا حذف میکنن؟

خب شما مکانیک یا کامپیوتر دانشگاه توی تهران مدنظرتونه نمیتونین اینارو حذف کنین که درس اصلیه 

حسابان همچیش به هم مرتبطه به جز قسمت امار ایناش

شما محاسبات جبری بلد نباشی چطور میخوای تابع یاد بگیری

تابع رو یاد نگیری چطور میخوای مثلثات رو حل کنی؟ 

مثلثات رو نخونی چطور حد رو بفهمی؟ 

حد رو یاد نگیری باید روی مشتق و بدتر کاربردش رو خط بکشی

اگه از گسسته و هندسه زدی اصلا بقیه درسارو دست نزن برای دانشگاه خوب چون الان امتحانای نهایی دست کمی از کنکور ندارن فقط با مطالعه عادی کتاب نمیشه تقریبا

چیزی که میخواستی قبول شدی؟چون دوستام که رشته اشون تجربیه میگن چرا وقتی همینجوری دانشگاه قبولی درس می ...

من مهندسی معماری میخاستم و اوردم الان مهندسی معماری کاشان میخونم 

معدلمم 15بود تست کنکورم نزدم خابم رفت سر جلسه🙂😂

چیزی که میخواستی قبول شدی؟چون دوستام که رشته اشون تجربیه میگن چرا وقتی همینجوری دانشگاه قبولی درس می ...

میشه گفت اگه یکم به خودت فشار بیاری تقریبا همه جا قبولی ولی دیگه تهران قبول شدن انقدرم اسون نیست 

من خودم هرجا میخواستم میتونستم رشته مورد نظرم رو برم ولی وقتی دانشگاهی که دوست داشتم نشد چه فایده داشت؟ تو بگو اصلا برق برم وقتی نشد اون چه فایده

خب شما مکانیک یا کامپیوتر دانشگاه توی تهران مدنظرتونه نمیتونین اینارو حذف کنین که درس اصلیه حسابان ه ...

تابع و معادله درجه دو رو کامل تموم کردم اخرای مثلثاتم حالا بقیش هم ببینم چی میشه 

چون بعضی قسمت هارو استادمون میخواست حذف کنه

من مهندسی معماری میخاستم و اوردم الان مهندسی معماری کاشان میخونم معدلمم 15بود تست کنکورم نزدم خابم ر ...

ولی خب تو هدفت خیلی بالا تره یکم باید تلاش کنی 

من برام مهم نبود چه شهری برم ولی معماری رو دوست داشتم

کاشانم با شهری ک توش زندگی میکنم سه ساعت فاصله داره. خداروشکر زیاد دور نشدم 

تابع و معادله درجه دو رو کامل تموم کردم اخرای مثلثاتم حالا بقیش هم ببینم چی میشه چون بعضی قسمت هارو ...

تو‌ خودت خود‌خوان بخون یا ویدیو بیین 

لطفا این ظلم رو به خودت نکن اگه هدفت بالاست