2777
2789
عنوان

یه چیز جالب 😄😆

122 بازدید | 6 پست

یه بنده خدا بیست و خورده ای سال پیش یه دختری رو می خواسته که متین سنگین موفق و خانواده خوبی بودن 

زنه جواب رد می ده 

مرده هم از لجاظ موقعیت اجتماعی و هرچیز دیگه ای واقعا عالی بوده و موفق 

از نظر اخلاق و اعتقادی هم همین طور

حالا بعد از بیست و خورده ای سال دختر اون خانوم را برای پسرش خواستگاری کرده 

پسره سال اخر پزشکیه 

پدر مادر دختره بدون اینکه بهش بگن ردش کردن 

و دختره ناراحته که همچین موقعیتی از دست داده چون خانوادش از هر لحاظ کامل بودن و خیلی عالی 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان برای دخترشم داره اشتباه میکنه  آینده پشیمون میشه

از سر لجاجت جواب رد دادن 

به اون هم نگفتن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
خوب کردن . شاید اون آقا هنوز به خانمه ی احساسی داشته باشه و این خیلی میتونه بد بشه

احساس نداره 😐

اعتقاداتش اجازه همچین چیزی بهش نمی دن

انقدر برگترااا زندگی جوونارو نابود میکنن خود دختر و پسر نمیکنن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

انقدر برگترااا زندگی جوونارو نابود میکنن خود دختر و پسر نمیکنن

اره