2777
2789

سیف‌قرمز

ولی شامپو فرش ووایتکس میزنم خیلی خوبه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وایتکس ویه کم  تاید رو قاطی میکنم میزنم 

ولی بیشتر از  ده بار بعدش با دستمال خیس میکشم  تا کفش کامل بره و دهنم سرویس میشه تا تمیزش کنم بیشتر از  یه روز طول میکشه خشک بشه 

باز چند ماه بعد همون آش همون کاسه 

این دفعه چند منظوره رو با یه کم وایتکس قاطی کردم زدم کفش کمتر بود هشت بار تقریبا هر تیکه رو دستمال کشیدم 

ولی خب به دو ماه نرسیده باز کثیف شده 😠

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
من وایتکس ویه کم  تاید رو قاطی میکنم میزنم  ولی بیشتر از  ده بار بعدش با دستمال خیس ...

منم هرچی زدم نرفت

سفیدم هست همش لک میشه

دیگه تصمیم گرفتم ایندفه لکه هاشو یجور ببرم و براش روکش تیره بگیرم

خدایا شکرت🦋
من وایتکس ویه کم  تاید رو قاطی میکنم میزنم  ولی بیشتر از  ده بار بعدش با دستمال خیس ...

پرز پارچه مبلت بلند نمیشه؟؟

من مبل فروشه بم‌گفت نکنم اینکارو بلکه فقط با ابری کف رو بگیرم روی لک مبل😐😐

منم هرچی زدم نرفت سفیدم هست همش لک میشه دیگه تصمیم گرفتم ایندفه لکه هاشو یجور ببرم و براش روکش تیر ...

لکه هاش میره برا من ولی خب بعد چند ماه اینقدر روش میشینیم و پسرم خیلی  رو مبل میره  میوه میخوره نقاشی میکشه مخصوصا مداد شمعی  یا دستش کثیف میشه میزنه دوباره لک میشه 

هر بار تمیزش میکنم میگم یه پارچه سفید میگیرم میکشم روش ولی باز نمیخرم تا کثیف میشه 

واسه من پشتیا و کوسناش زیپ داره اونا رو باز میکنم میندازم لباسشویی فقط کفش و دسته هاش که کاش نشیمنگاهشم جدا میشد 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
پرز پارچه مبلت بلند نمیشه؟؟ من مبل فروشه بم‌گفت نکنم اینکارو بلکه فقط با ابری کف رو بگیرم روی لک مب ...

آها آره پارچه های مبلای جدید فرق میکنه شاید خراب بشه اینطوری برا من اینه پارچش خراب نمیشه 

ببین من با ریکا لکو تمیز کردم ولی مثل وایتکس عمل کرد و سفیدش کرد.میببنی؟؟😐

احتمالا هنوز کف روش مونده اینقدر باید با دستمال خیس بکشی ودستمالو بشوری دیگه کف نده