2777
2789
عنوان

خواهر اینقدر عقده ای دیده بودید

370 بازدید | 34 پست

من شوهرم چند وقت ولم کرد 

بعد اون روز خواهرم اومده خونه مامانم 

مهمون هم داشت مامانم هی رو به مهمونا میگه 

وای شوهرم یک ثانیه نمیتونه از من جدا باشه 

وای نگاه کن همش زنگ میزنه 

وای اصلا نشده تا حالا بدون من جایی بره 

هیچ وقت اون صحنه رو یادم نمیره

چرا این کار می‌کنه ؟؟. مگه داداشم نیست 

همش میگه اگر اذیت میشی نمی ارزه بیا جدا شو 

میگه من خودم هوات دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ولی بیشتر انگار تو حسودی حالا مگع چیشده خب بگه چرا بدت اومده اگر حسودی نمیکنی به خودت نمیگرفتی

نه به خدا مثلا می‌دونه من چه شرایط بدی دارم 

زنگ میزنه حرف بارم می‌کنه 

مثلا دیروز زنگ زد 

یادم رفت زنگ بزنم یکی دو ساعت دیگه زنگ بهش زدم 

یهو میگه چیه هان چرا زنگ زدی 

یا مثلا به خونه تازه خریدیم میگه چقدر خونه ت نحس بود 

عزیزم ولی بیشتر انگار تو حسودی حالا مگع چیشده خب بگه چرا بدت اومده اگر حسودی نمیکنی به خودت نمیگرفتی

عزیز دلم آدمی که نو زندگیش از یک جای دجای کمبود هستش ناخوداگاه وقتی میبینه یکی دیگه اون کمبود رو نداره و هی پشت سرررر هم تکرار میشه براش 

کاملا عادیه که همچین حس اذیت کننده ای داشته باشه🥰

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

آدم وقتی تو سختی کنار خواهرشه توقع داره خواهرش هم تو روزای سخت کنارش باشه و دلداریش بده نه اینکه فخرفروشی کنه 

استاتر جونم قربون قلب ناراحتت بشم من🥰

زیاد به خودت سخت نگیر 

خدا اونای رو که بیشتر دوست داره تو شرایط سختی قرارشون میده 

نگااا همه که مثل ما بنده خاص خدا نیستن😌

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

والا خواهر من شوهر نکرده تو روی من میگه تو باعث شدی شوهر نکنم در حالی ک من خواهر کوچیکم و تصمیمات اون اولین تاثیرو تو زندگی من داشته کصخلن خواهرا

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟