2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن فقط طلاق

984 بازدید | 93 پست

نزدیک یه ساله از شوهرمو بچه هام جدا شدم خونه پدرمم 

دلم از شوهرم خونه اما دوری بچه ها داره منو به جنون میکشونه 

خانواده ام هم میگن این مرد زندگی نیست فقط طلاق

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔

علت؟بدی ها و خوبی هایه همسرتو بنویس

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

هر بار بچه هام میان و میرن یه خنجر رو قلب من میخوره

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت؟بدی ها و خوبی هایه همسرتو بنویس

دست بزن، شکاکی تهمت ابرو برا خونواده ام نزاسته

یک ساله جدا زندگی میکنی😐😐😐😐

جدا شو یه زندگی درست برا خودت تشکیل بدا بچه هاتم بیار پیش خودت یا حد اقل بتونی ببینیشون

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
دلیل جداییت اگع منطقی پس همون بهتر جدایشی

میدونم خانواده ام حق دارن اما دوری از بچه ها داره خفه ام میکنه

عزیزم خب بچه ها رو میبینی ناراحت چی هستی حداقل خوبه خانواده ت پشتت هستن. بچه‌ها چند سالشونه

13/12/بایه 5ساله

افت تحصیلیشون رو میبینم هزار بار به خودم بد و بیراه میگم 

چون باباشون تو هیچ کاری نمیتونه کمکشون کنه 

یه ادم بد دهن که چشماشو میبنده و فقط حرف میزنه

دست بزن  داره تا اخر عمر میزنه شک نکن

الن خو عقده اون یه سال هم رو دلشه