2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن فقط طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 93 پست
امروز کوچیکه گفت بیا بازی لبخوانی  گفت مامان فراموشم نکن  اتیش گرفتم😭

عزیزم.بچه هات بزرگ شدن،حق انتخاب دارن دیگه.از دادگاه اقدام کن 

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاتو اگه میدونی پدر خوبی بالاسرشون هست که بده پدرشون .اگه هم میدونی بچه هات کسی دلسوز شون نیست ب ...

جونشو برا بچه ها میده اما از نظر درسی براشون کاری نمیکنه

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔
الهی که خدا مشکلتو حل کنه عزیزم.همسرت نمیگه برگرد سر زندگی؟😔

چرا خیلی میگه چنین بار هم با بزرگترای فامیل هم اومده

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔

منم برای یک هفته قهر رفته بودم خونه ی پدرم.ولی به خاطر بچه هام برگشتم.آخه اونا گناهی ندارن.😔😔

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
حالا که به بچه ها رسیدگی میکنه شماهم بزرگی کن و ببخش برگرد خونت

یه فرصت بهش بده بخاطر بچه هات گلم بخاطر ارامش بچه ها که عذاب بدتری نکشن اگه این دفعه هم پشیمون شدی دیگه  حقداری بری و پشت سرتم نگاه نکنی 

عزیزم مهریه داری بچه ها نفقه دارن نگران نباش شاید همه جی دست به دست هم داد تونستی مستقل بشی .

خانواده ام میگن مستقل شدن بعد از طلاق که شوهرم میگه به هیچ وجه طلاق نمیدم 

دادگاه هم حکم تمکین داد 

به درخواست طلاق منم رای منفی داد

خانواده ام میگن مستقل شدن بعد از طلاق که شوهرم میگه به هیچ وجه طلاق نمیدم  دادگاه هم حکم تم ...

بگو حالا که طلاقم نمیدی پس باید تو همون دادگاه تعهد بدی ادم میشی تا منم بمونم و همه چیز اوکی بشه

یه فرصت بهش بده بخاطر بچه هات گلم بخاطر ارامش بچه ها که عذاب بدتری نکشن اگه این دفعه هم پشیمون شدی د ...

الان بحث دیگه من نیستم خانواده ام  راضی نمیشن 

هرکسی صلاح زندگیه خودشو بهتر میدونه ولی حالا که دنبالتون اومده پس اینطور هم نیست که اصلا دوستون نداشته باشه بازم واقعا فکراتون رو بکنید.یه نفر بعد از طلاق این توانایی رو داره چه بسا آدم موفقی میشه و پیشرفت میکنه و بعضی هم افسرده تر و داغون تر میشن.

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اصلا نمیدونم چه مدلی بگم به خدا نمیتونم 

میترسم از طلاق میترسم از اینکه یه اتفاقی برای بچههام بیوفته

الان بحث دیگه من نیستم خانواده ام  راضی نمیشن

شما چونکه بچه داری .گرفتاری باید شوهرت با خانواده ات با احترام صحبت کنه سما هم قبلش با شوهرت حرفبزن بگو اگه میخای طلاق نگیرم باید ازشون معذرت بخای و کاری نکنی باز سرافکنده بشم