2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز و بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست
تا میام همینا رو بگم صداشو میبره بالا که ب تو ربطی نداره و من خوب وبدم رو میدونم وفحش منم برای حفظ ا ...

نمیخوام ناراحتت کنم ولی زندگیه مشترکی که توش حرمت نباشه همون بهتر طرف گمشه 

ولی چون که ازش خیانت ندیدی فعلا تحمل کن و بی تفاوت باش و بزارربا هرکی میخاد رفاقت کنه اهمیت نده برای آرامش و احترام ب خودتم ک شدی باهاش دهن ب دهن نشو هر وقتم خونه اومد باهاش سرد رفتار کن ک بدونه رفتاراش اشتباهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم وقتی خیانت میدیدم جدا میشدم خیانت غیرقابل بخششه شما بچه داری؟

نمیتونم اثبات کنم چون شماره غریبه دیدم که مطمئنم غریبه اند نه اشنا ولی نمیتونم ثابت کنم ،نه بچه ندارم بر خلاف اصراری که اطرافیان دارن بچه دار بشو سه ساله عروسی کردی دیگه..ولی من وقتی دلم قرص نیس به این زندگی هیچوقت فکرشم نمیکنم 

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!
نمیتونم اثبات کنم چون شماره غریبه دیدم که مطمئنم غریبه اند نه اشنا ولی نمیتونم ثابت کنم ،نه بچه ندار ...

نه فکربچه آوردن رو از سرتون دور کنید چون آدم رفیق بازه زیادم پایبند نیس فعلا همون کاری رو ک گفتم بکن بی تفاوت رفتار کن و خودتم برو چهار تا رفیق اوکی کن باهاشون خوش بگذرون اهمیت نده و دیگه زیادم ب شوهرت محبت نکن بزار خودش بیاد سمتت

یه چند بار ری کیشن نشون ندی و بی تفاوت رفتار کنی ب خودش میاد