2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز و بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست
من والا بخام با کسی رل بزنم حتما باید قید رفیقاشو بزنه و رفیق باز نباشه چ برسه ب شوهر شما چجوری قبو ...

اگه میدونستم اینجوره که قبول نمیکردم ولی همه حرفاش دروغ درامد گفت اهل نمازه که بعد دیدم نیس و اهل مشروب و رفیق بازی و.. 

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!
چطور مطمئنی؟

شما تا همسر ایشونو خیانت کار نکنین ول کن نیستین😐لابد میدونه دیگه 

تو زندگیای شخصی خیلی چیزا هستن ک بقیه درکی ازش ندارن 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حدی داره اینا مرد اند وقتی زنگ میزنن میشنوم صداشون رو ولی خیلی بدن اهل مشروب و فحش رکیک همو صدا ...

عزیزم رفیق خیلی میتونه رو خلق و خوی شوهرت تاثیر بزاره دلیل اینکه شوهرت الان بددهنه سر رفیقاشم هس 

آدم حداقل چهارتا رفیق درست حسابی دور خودش نگه داره نه خراب😒

بهش بگو عیب نداره رفاقت کن ولی مراقب باش با کی رفاقت میکنی با چهارتا درست حسابی بگرد

رفاقت کردن چیز بدی نیس ولی بستگی ب این داره با کیا رفاقت میکنه

از هیچکس هیچ چیز بعید نیس

اونم کلی خیانت زنا میبینه و بهش میگن چنین زنای متاهلی دوستمونه و در نبود شوهرش میبرمون خونش

اونم باید بمن شک کنه بگه هیچ چیز بعید نیس؟؟

خب وقتی چیزی ندیدم طی ۶ سال زندگی

شایدم داشته باشه من ندیدم تاحالا

خب ندیدم دیگه

واسه چی الکی خودم درگیر کنم بگم اره خیانت میکنه

با رفیقاش با زناشون و اینا در ارتباطیم

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
یا خدا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  مطمنم خیانت نمیکنه

عزیزم الان بعضی کاربرا الان هی بهت انرژی منفی میدن ک خیانت کاره همسرت یا.... ، خودت بهتر از هرکسی میشناسیش، اگر ازش مطمئنی دلیلی داری لابد، با حرفای هرکسی شک ب دلت راه نده 🧡

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
اگه میدونستم اینجوره که قبول نمیکردم ولی همه حرفاش دروغ درامد گفت اهل نمازه که بعد دیدم نیس و اهل مش ...

ای خدا خانمایی مثل شما خیلی حرصم میدن

آخه خواهر چرا انقدر دهن بینی؟مگه آقایون هر چی تو کلمات میگن قراره درست از آب دربیاد؟

همیشه عمل رو ببینید 

اینجاس ک میگن تا با یکی نری زیر یه سقف نمیفهمی چه آدمیه لفظ رو ک همه میتونن بیان

شما تا همسر ایشونو خیانت کار نکنین ول کن نیستین😐لابد میدونه دیگه  تو زندگیای شخصی خیلی چیزا ه ...

حتما میخان بگن شوهرم خیانتکاره😐

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
حتما میخان بگن شوهرم خیانتکاره😐

آره، بیخیال

بذار بگن هرچی میخوان، مهم خودتی 

عزیزم الان بعضی کاربرا الان هی بهت انرژی منفی میدن ک خیانت کاره همسرت یا.... ، خودت بهتر از هرکسی می ...

من همینجوریشم شکاکممم🤣🤣

عزیزم رفیق خیلی میتونه رو خلق و خوی شوهرت تاثیر بزاره دلیل اینکه شوهرت الان بددهنه سر رفیقاشم هس&nbs ...

تا میام همینا رو بگم صداشو میبره بالا که ب تو ربطی نداره و من خوب وبدم رو میدونم وفحش منم برای حفظ ابرو جلو در وهمسایه که صداشو بیشتر بالا نبره هیچی نمیگم فقط میریزم تو خودم 

من همینجوریشم شکاکممم🤣🤣

تا خطایی ندیدی حالتو خراب نکن، درسته خیانت زیاد شده، ولی نمیشه ب خاطرش همینجور شک کرد و تهمت زد، خودت بالا پایین کن و شرایطو نگاه کن، اگر خطایی نیست، اگر همه چی اوکیه، خودآزاری نکن🤦🏻‍♀️

تا میام همینا رو بگم صداشو میبره بالا که ب تو ربطی نداره و من خوب وبدم رو میدونم وفحش منم برای حفظ ا ...

خیلی راهکار دارم واست اما فهلا حال نوشتن ندارم

شوهرمم یمدت اونطور بود

من همینجوریشم شکاکممم🤣🤣

عزیزدلم تو هم مثل خواهرم لطفا ازم ناراحت نشو 

اینکه گفتم هیچی از هیچکس بعید نیس برای این گفتم ب همین راحتی اعتماد نکنی و حواست ب شوهرت بیشتر باشه وگرنه که من بدت رو نمیخوام انشالله با شوهرت زندگی عالی ای رو داشته باشین و کنار هم خوشبخت بشین❤

من کلا دیدم نسبت ب مردای رفیق باز خوب نبود ولی اینکه شما گفتی تو این 6سال چیزی از شوهرت ندیدی پس نگران نباش ولی اگه سعی داری بهش بگو بیشتر برا تو وقت بزاره رفیق ک همیشه نمیمونه مهم تویی 

عزیزدلم تو هم مثل خواهرم لطفا ازم ناراحت نشو  اینکه گفتم هیچی از هیچکس بعید نیس برای این گفتم ...

ممنونم

من هم خیانت دیدم ازش هم دروغ و هم این رفتارا و رفیق بازی هاش و... دیگه به فکر اون نیستم میخام حال خودم رو خوب کنم به خودم دلداری بدم روحیه ام رو حفظ کنم هرچند نمیشه هر روز و هرساعت کارم غصه خوردنه نه میتونم به خانواده ام بگم چون غصه میخورن و نه خانواده خودش که کلا همه در یک سطح اند امیدی بهشون نیس فقط خودمم وخدا