2777
2789
عنوان

خانمها لطفا

182 بازدید | 13 پست

۷ هفته باردارم ولی امروز کلی گریه کردم اولین باره دارم تاپیک دردو دل میزنم ای خدا تورو به حق وقت اذانت که دوباره بغض کردم یه نگاهی هم به بچه های طلاق بکن . آخه مظلوم‌ترینن بخدا چرا وقتی پدرو مادر ها میخوان جدابشن میگن بچه ها برای خودشون بزرگ میشن آخه چرا میدونین به چه قیمتیه بخدا رو حو روان این بچه ها داغون میشه تورو خدا تو زندگیهاتون سریع به طلاق فکرنکنین . طفلی بچه های داداشم امروز کلی استرس و ناراحتی کشیدن منم دق کردم بخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا کاری از دست شما که برنمیاد. آرامش خودتو حفظ کن بارداری 

انشالا که درست میشه 

اگر میگید خوب بودن باهم شاید این فقط یه دوره کوتاه باشه 

برای زندگیشون نذر کنید 

درست میشه .خدا خیلی بزرگه

خب حالا کاری از دست شما که برنمیاد. آرامش خودتو حفظ کن بارداری  انشالا که درست میشه  اگر ...

ممنونم عزیزم . ولی دیگه فایده نداره و خیلی وقته نداشت متاسفانه مامان بچه ها تو دورانی که هنوز از داداشم جدانشده بود بایه آقایی اشناشده بودن و ازدواج کردن 

قطعا اونا دلشون بيشتر از شما بحال بچه هاشون ميسوزه و هيچكس الكي و سريع دنبال طلاق نيست 

بفكر زندگي خودتون باشين انقدر شلوغش نكنيد خو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ممنونم عزیزم . ولی دیگه فایده نداره و خیلی وقته نداشت متاسفانه مامان بچه ها تو دورانی که هنوز از داد ...

حیف .فکر کردم اختلافاتشون تازه شروع شده 

روحیه تو حفظ کن .گاهی بچه هاشو بیار پیشت .ببرشون پارک یا خرید

چند ساله ان؟

قطعا اونا دلشون بيشتر از شما بحال بچه هاشون ميسوزه و هيچكس الكي و سريع دنبال طلاق نيست  بفكر ز ...

راست میگین عزیزم بله درسته ولی خب دلم امروز براشون کباب شد انشاالله یه روزی برسه که شاهد خوشبختیشون باشم الهی

حیف .فکر کردم اختلافاتشون تازه شروع شده  روحیه تو حفظ کن .گاهی بچه هاشو بیار پیشت .ببرشون پارک ...

نه گلی . باشه چشم . من خودم یه دختر دارم ۸ سالشه بچه ها یکی پسره بادخترم هستش که اونم کلاس دومه . و دختر پیش دبستانیه . بیشتر اوقات پیش من هستن الانم صداشون میاد تو اتاق بازی میکنن خیلی دخترمو دوست دارن و دخترمم اونا رو خیلی دوست داره طفلیها خیلی مودب و مهربونن. تابستونها همیشه باهم میریم بیرون . همیشه باهم میریم خرید نمیگم خیلی خوبم ولی سعی میکنم دلشونو نشکونم