2777
2789
عنوان

این ماجرا از دختری ژاپنی شروع شد

102 بازدید | 2 پست

گفته شده هنگامیکه در نیمه شب در حال وبگردی هستید بسته به شانس شما ناگهان صفحه پاپ آپی بر روی دسکتاپ شما ظاهر میشود با صدایی ضبط شده وحشتناک که زا شما میپرسد “آیا دوست داری؟”.

اگر فرد باز هم این صفحه را ببندد باز هم صفحه با همان صدای بچگانه وحشتناک ظاهر میشود و به همین صورت ادامه پیدا میکند تا اینکه جمله داخل پاپ آپ کامل میشود و درون آن نوشته میشود که “آیا اتاق قرمز دوست داری؟”. زمانی که همین طور به صورت ممتد این صفحه را ببندید ناگهان لیستی برای شما باز میشود که شامل مقتول ها هستند و اسم شما هم در آخر لیست ظاهر میشود و شما بزودی میمیرید.

بعضی از افراد این شایعه را به دیپ وب ربط دادند و بقیه به سورفیس وب. اما این شایعه در هر دو حالت غلط هستش. اگر این شایعه مربوط به سورفیس وب باشد پلیس براحتی با چک کردن هیستوری کامپیوتر قربانیان میتواند آدرس پاپ آپ را پیدا کند و آن را ردیابی کند.

در جواب آن دسته از افرادی هم که این موضوع را به دیپ وب و دارک وب ربط دادند باید بگم که گفته شده در حال وبگردی این صفحه باز میشود و در اکثر جاها هم گفته شده که این صفحه پاپ آپ در موزیلا فایرفاکس باز میشود. اما شما فقط با مرورگر های نظیر تور یا فری نت و یا آی ۲ پی میتوانید به دیپ وب دسترسی پیدا کنید و حتی معجزه هم نمیتواند آدرس هایی با دامین .onion را در مروگر های عادی بارگزاری کند.

اما بعد از این اتفاقات و اثبات شایعات پلیس هیچوقت نتوانست دلیل مرگ این دانش آموز را پیدا کند. مدتی بعد یک فایل فلش درون اینترنت به صورت کاملا مخفی جابجا شد که درون آن فیلمی بود به زبان چینی که شامل همین اتفاق و نحوه باز شدن آن صفحه پاپ آپ بود تا دیگران به وضوح ببیننند که این صفحه پاپ آپ که شایعه ای بیش نبود چگونه عمل میکند. 

دختر مازندرانم

اگه بگیم دوست داریم چی جواب میده

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.