2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4358 بازدید | 126 پست
کمتر بیست و سی ببین عزیزم😂 بیا باهم بریم یه سفر من تعطیلات سال نو میرم شاید نظرت عوض شد😉مواظبتم چی ...

عزیزم مسعله دوست عزیزمون مسلمونی غیر مسلمونی.... اگر مسلمون باشی خب اسلام رابطه نامشروع میدونه اگر مسلمون نباشی خب اصلا نامشروعیت وجود ندارد هر دینی هر اعتقادی هستی محترمه ....  دین اسلام به نظر مسلمونا دین کاملیه حالا رسم رسوم میارن وسط. دین اون جداست... اگر اعتقاد دیگری داری مسلما رابطه قبل ازدواج موردی نمیبینی....  ولی در اصل اسیب هایی که به دختران جامعه ما خورد در اثر رابطه قبل ازدواج بیشتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بده 

بعضیا فقط بخاطر نیاز جنسی ازدواج کنن 

ازدواجی ک فقط برای نیاز جنسی باشه دوام نداره 

آدما کالا نیستن 

که بخواین تو دفتر خونه ثبتشون کنید ازدواج موفق تو قلب ادم ها باید ثبت شه

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
نه شما که حرفای ننه بزرگارو از ۲۰۰سال پیش میزنی نظر روانشناسانه میدی از بچگی هی تو گوشتون خوندن وسی ...

حرفت قبول دارم زنان  خیلی بیشتر از مردان طالب نیاز جنسی هستن اما مدیریت خانوما در کنترل این نیاز بیشتره 

نه شما که حرفای ننه بزرگارو از ۲۰۰سال پیش میزنی نظر روانشناسانه میدی از بچگی هی تو گوشتون خوندن وسی ...

دارم وقتم رو تلف می کنم. مطمئنم دو تا کتاب هم نمی خونی. منبعت اینستاگرامه.تو به خودت القا کن نیاز جنسیت بالاست بیفت دنبال مردا خودتو ارضا کن طبق گفته خودت. دیگه هم ریپلای نکن لطفا

آسیب در هر صورت زیاده چه با دین چه بدون دین

عزیز منی😍 روزهای عاشقی سراغت میاد اونوقت بیا باز اینجا نظر بده 💋💋💋💋💋 یه مرد حنتلمن میاد عاشقت میکنه عاشقش میشی همه این حرفا یادت میره 

دارم وقتم رو تلف می کنم. مطمئنم دو تا کتاب هم نمی خونی. منبعت اینستاگرامه.تو به خودت القا کن نیاز جن ...

خیلی زشت و بی ادبانه حرف زدی .هر کسی نیاز جنسیش زیاده دلیل نمیشه بیفته دنبال هر مردی؟کمی منطقی باش