2777
2789
عنوان

پسره خیلی خرجم کرد

135 بازدید | 5 پست

۱۹سالش بود هیچی نداشت فقط میخواست ازدواج کنه بخدا هیچ نداشت فقط اراده داشت بیاد جلو 

سربازی نرفته بود ارتباطی با خانوادش نداشت خیلی ساده بود و دوسش نداشتم

همکارمه جلو چشممه لعنتی

همه چی برام می‌خرید خرج میکرد بخدا ازش شماره کارت میخواستم دعوام میکرد

آدم خوبی بود ولی 

تمام کردم

درد زندگی نمیخورد

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی پول نیست عزیز دلم

تمام کردم دیگه 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

تمام کردم دیگه

خوبکاری کردی دیگه که کات کردی چون همچی پول نیست مهم اینه مرد بیاد تو زندگیت نه صرفا یکی خرج کنه ولی مثلاً مهربون نباشه مسیولیت پذیر نباشه حمایتگر نباشه ی روز یکی میاد که همچی تموم باشه اون اگر دوست داشته باشه می‌ره کارهاش می‌کنه میاد یا حداقل ی قولی میده من دوسال دیگه کارهام میکنم میام