2777
2789
عنوان

روابط جنسی

4358 بازدید | 126 پست

هر چقدر که روابط جنسی پیش از ازدواج و خارج از چارچوب فراوان تر شود، مردان تمایل خود براي ازدواج ، بیشتر از دست میدهند.

️این مسئله به این خاطر اتفاق میافتد که مردان با افزایش روابط کوتاه مدت، یکی از مهمترین و اصلی ترین انگیزه هاي خود برای تقبل مسئولیت های ازدواج را از دست میدهند.

️به طور ساده، آنها در این حالت، آن چیزی را که تا الان از ورای روابطی مانند ازدواج مییافتند، حال در قالب و چارچوب هایی آسانگیرانه تر و بدون دردسرتر مییابند.

️اینکه شما برای اثبات خود به مرد مبنی بر اینکه بداند دوستش دارید تن به رابطه جنسی پیش از ازدواج میدهید در واقع خود را به باتلاق عمیقی انداخته اید مردان خواهان دختران دست نیافتنی هستند! برچسب های نامناسب به شما خواهد زد!

️نکته بسیار مهم دیگر اینکه مردی اگر در دوران آشنایی درخواست یا حرفی از رابطه جنسی زد کیس مناسب برای ازدواج نیست

عااااالی

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونشو خیلی اینجا خوندم 

اصلا جدای روابط پیش از ازدواج؛ خیلیها تو نامزدی رابطه داشتن دیگع شوهراشون خیلی برای گرفتن سریعتر عروسی و رفتن به خونه خودشون هم تلاش نمیکنه و همش عقب میندازه

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

قبح خيلي چيزا ريخته من بخاطر شغلم خيلي دختر مجرد ديدم كه تو خونه باباش سقط دارن

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
خب ازدواج یه کاغذ هستش دیگه. اگه طرف عاشق باشه قطعا وفادار میشه حالا با کاغذ یا بدون کاغذ

ایا شما حاضری خونه یا ماشینی بدون کاغذ که اسمش سنده بخری ؟ 

چرا نه. چون همون کاغذ وجهه قانونی میده . سند ازدواج هم وجهه قانونی میده به روابط. یک سری حقوق و وطایف رو برای هر دو طرف ایجاب می کنه. که اگه یکی خواست طلم کنه به طرف دیگه قانون بتونه از مظلوم دفاع کنه. که اگه بچه ای به دنیا اومد بدون پدر یا مادر مشخص نباشه.

زندگی همش عشق نیست. عشق بخشی از رابطه است. فرد مقابل شما باید مسئولیت پذیر باشه. با ادم بی مسئولیت عاشق حتما به مشکل میخورید