2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هوا خیلی گرم 

اگر با هواپیما میخواهید برید که قیمت بلیط سر شام آور و برای دو روز نمی صرفه 

اگر با ماشین قصد رفتن دارید توی این گرما اگر بچه دارید خیلی اذیت میشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الان هوا خیلی گرم اگر با هواپیما میخواهید برید که قیمت بلیط سر شام آور و برای دو روز نمی صرفه اگر با ...

من ساکن بندرعباسم و غیر بومیم جایی رو بلد نیستم. برای تعطیلات هفته آینده گفتیم تا شلوغ نشده زیاد بریم جایی دو نفری

من ساکن بندرعباسم و غیر بومیم جایی رو بلد نیستم. برای تعطیلات هفته آینده گفتیم تا شلوغ نشده زیاد بری ...

بله الان جزیره شلوغ نیست و قیمت هتل ها هم کمی پایین تر ...اگر به گرمای هوا عادت دارید مشکلی پیش نمیاد بزارید غروب بیرون برید از بندر تا کیش با ماشین شخصی هم زیاد راهی نیست باید سه ساعات تا بندر چارک برید بعد با شناور یک ساعت خورده ای برید تا کیش اگر هم ماشین شخصی دارین میتونید برید بندر آفتاب از اونجا ماشین رو سوار لندیگراف کنید و یک راست بیایید کیش

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من ساکن بندرعباسم و غیر بومیم جایی رو بلد نیستم. برای تعطیلات هفته آینده گفتیم تا شلوغ نشده زیاد بری ...

جزیره هرمز هم میتونید برید اگر نرفتید 

بله الان جزیره شلوغ نیست و قیمت هتل ها هم کمی پایین تر ...اگر به گرمای هوا عادت دارید مشکلی پیش نمیا ...

برای یکی دو روز کجا رو پیشنهاد میدین، اکواریم زیر دریایی دارن؟

خیلی بد گرما نیستیم 😁 همه میگفتن از گرما نمیشه بری بیرون خیلی سخته، ولی ما تابستون هم بیرون بودیم

برای یکی دو روز کجا رو پیشنهاد میدین، اکواریم زیر دریایی دارن؟خیلی بد گرما نیستیم 😁 همه میگفتن از گ ...

خب دیگه بزرگترین مشکلش الان همین گرما و رطوبت زیادش که اذیت میکنه که اونم شما میگین عادت دارین 😁آره عزیزم داره کشتی آکواریومی داره  ولی گاهی اوقات تابستون به خاطر گرمای زیاد و نبود مسافر خیلی از تفریحات آبی رو تعطیل میکنن 

برای یکی دو روز کجا رو پیشنهاد میدین، اکواریم زیر دریایی دارن؟خیلی بد گرما نیستیم 😁 همه میگفتن از گ ...

خب شما عادت داری برو بهت خوش میگذره 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

شبا برین ساحل مرجان و سیمرغ و موتور سواری 

پارک دلفین ها سر پوشیده است هم میتونید برید و پارک برفی پنگوئن ها و پاساژ عرب ها دیپلمات و زیتون و میکامال اطراف جزیره هم دور بزنید میتونید آهوها رو ببیند تفریحات آبی رو نمیدونم الان هستن یا نه