اره پارسال با فراهانی برداشتی؟ راضی بودی؟امسال کسی راضی نبوده ازش مخصوصا اونایی کنکور داشتن یدونه ا ...
اره برا 11 راضی بودم ولی خب اینایی که میگن راضی نبودن چون مسائلو نتونستن جواب بدن و هم اینکه منبع خیلی سبز مناسب درصد بالا نیست من خودم بخش مفاهیمو حفظیاتو از فراهانی میبینم مسائل از هادیان فرد منبع هم نشرالگو جامع و نردبان
معین کرمی هم اره زیاد خوب نیست ولی خب چه میشه کرد هیچ کدوم خوب نیستن اونایی هم که درصد بالا میزنن یا چند تا منبع زدن یا از همون دهم شروع کردن به خوندن ریاضی چون با یه سال خوندنو و یه منبع زدن درصد بالا نمیشه زد
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو چه میدونی من چی کشیدم که میگی خوشبخالت تا 4 سال هیچکی دوستم نمیشد دوستای قبلیم میگفتن تو دیگه پیش ما رفتی جدیدا هم میگفتن دوستای قبلیت محلت نمیدن حتما یه چیزی ازت میدونن ولی خب اره 2 سال افتادم جلو و بقیه دیگه به کتفم نیستن
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)