2777
2789
16 و نیمجهشی خوندم

چون من دهمم الان🤣🤦‍♀️

بیا برو حسودیم شد خوشبحالت🤕🤧

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

اره پارسال با فراهانی برداشتی؟ راضی بودی؟امسال کسی راضی نبوده ازش مخصوصا اونایی کنکور داشتن یدونه ا ...

اره برا 11 راضی بودم
ولی خب اینایی که میگن راضی نبودن چون مسائلو نتونستن جواب بدن و هم اینکه منبع خیلی سبز مناسب درصد بالا نیست
من خودم بخش مفاهیمو حفظیاتو از فراهانی میبینم
مسائل از هادیان فرد منبع هم نشرالگو جامع و نردبان

معین کرمی هم اره زیاد خوب نیست ولی خب چه میشه کرد هیچ کدوم خوب نیستن
اونایی هم که درصد بالا میزنن یا چند تا منبع زدن یا از همون دهم شروع کردن به خوندن ریاضی چون با یه سال خوندنو و یه منبع زدن درصد بالا نمیشه زد

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من دهمم الان🤣🤦‍♀️بیا برو حسودیم شد خوشبحالت🤕🤧

تو چه میدونی من چی کشیدم که میگی خوشبخالت
تا 4 سال هیچکی دوستم نمیشد
دوستای قبلیم میگفتن تو دیگه پیش ما رفتی
جدیدا هم میگفتن دوستای قبلیت محلت نمیدن حتما یه چیزی ازت میدونن
ولی خب اره 2 سال افتادم جلو و بقیه دیگه به کتفم نیستن

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

تو چه میدونی من چی کشیدم که میگی خوشبخالتتا 4 سال هیچکی دوستم نمیشد دوستای قبلیم میگفتن تو دیگه پیش ...

ولش کن حرف مفت زیاد میزنن بقیه 

ششم تیزهوشان قبول نشدم یه مدت افسردگی گرفتم همه دوستام قبول شدن به غیر از من همه معلما تهمت میزدن تو چطور قبول نشدی غیر ممکنه 

ولی اینا همه باعث شد نهم اینقدر بخونم نهم قبول شم

بقیه رو بیخیال

موفق باشی

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

ولش کن حرف مفت زیاد میزنن بقیه ششم تیزهوشان قبول نشدم یه مدت افسردگی گرفتم همه دوستام قبول شدن به غی ...

اره دیگه برام مهم نیستن بلاخره اینم بهم یاد بهترین دوستام سر هیچی کنارم میزارن به همین خاطر دیگه بقیه برام مهم نبودن 

اره دیگه برام مهم نیستن بلاخره اینم بهم یاد بهترین دوستام سر هیچی کنارم میزارن به همین خاطر دیگه بقی ...

دوست باش با بقیه رفاقت کن ولی ارزش ندارن بخاطرشون ناراحت بشیم👌🏻

دوست باش با بقیه رفاقت کن ولی ارزش ندارن بخاطرشون ناراحت بشیم👌🏻

اره الان فقط در حد مدرسه و چرت و پرت گفتن سر کلاس باهاشون دوستم صرفا میخوام تایم مدرسمو باهاشون بگذرونم

اره الان فقط در حد مدرسه و چرت و پرت گفتن سر کلاس باهاشون دوستم صرفا میخوام تایم مدرسمو باهاشون بگذر ...

👌🏻

موفق باشی

اره پارسال با فراهانی برداشتی؟ راضی بودی؟امسال کسی راضی نبوده ازش مخصوصا اونایی کنکور داشتن یدونه ا ...

هردوتا عالین من بد نشنیدم ازش بخصوص استاد معین کرمی

دکتر فراهانی اول بیس و پایه شیمی رو میگه بعد شروع میکنه درس دادن از اول جزوه خودشو بگیرین راحت ترین 

استاد کرمی هم عالین من هیچ جا ازش بد نشنیدم تو اینستا و گوگل و... 

4 یا 5 دقیق یادم نیستکل کلاس یازدهمش سال قبل 30 جلسه بود

سلام ، چطوری؟

میگم سال پیش با فراهانی برداشتی معدل نهایبت چند شد تو شیمی؟فقط فیلم دیدی عو خود کتابو خوندی یا کتاب کمکی هم داشتی ؟

ببخشید سوالام زیاد شد

سلام ، چطوری؟میگم سال پیش با فراهانی برداشتی معدل نهایبت چند شد تو شیمی؟فقط فیلم دیدی عو خود کتابو خ ...

سلام
ارع
19 .25
برا نهایی فقط همون کلاس نهاییش کافیه
کتابم نشرالگو جامع میزدم

سلامارع19 .25برا نهایی فقط همون کلاس نهاییش کافیهکتابم نشرالگو جامع میزدم

مرسی،من سالیانشو برداشتم  ن نهایی همون واسه سال پیشه مگه فرق زیادی میکنه؟

خودش میگه خیلی سبز رو بزنین تو دورش اونم واسه کنکور

مرسی،من سالیانشو برداشتم ن نهایی همون واسه سال پیشه مگه فرق زیادی میکنه؟خودش میگه خیلی سبز رو بزنین ...

نفهمیدم الان شما کدوم دوره رو گرفتید
من خودم سال قبل 11 سالیانه رو گرفته بودم
اگر میتونید همه خیلی سبز رو بزنید خوبه