2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 44 پست
تو رو خدا بیاید کمک کنیم ما مادر شوهر های خوبی باشیم  تا نسل این بی فرهنگی ها و خود پسندی ها ت ...

ممنووووونممممم ازت، ترنم عزیز،❤️❤️❤️ اتفاقا امروز به این فکر میکردم که بیام یه تاپیک بزنم که بیاین از امروز بچه هامونو درست تربیت کنیم تا همسرای خوبی در آینده باشن،بیاین مادرشوهرای خوبی باشیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیارو نمیشه کاری کرد. بعضیا انقدر هارن که سکوت کنی یه جور اذیتت میکنن  جواب بدی یه ترفند دیگه ...

آمین، مادرشوهر من به جونش افتاد و دخترش طلاق گرفتن و الانم بعد چندسال با یه مردی که بچه نوجوون داره ازدواج کرده

سلام عزیزم مشکل اصلی و اساسی شوهرته اونه که باید شرایط مدیریت کنه و بفهمه آدما تا ازدواج میکنن میگن تشکیل خانواده میدن یعنی چی ؟ یعنی الان شما خانواده ی شوهرتون و شوهرتون خانواده ی شماست حریم داره و خط قرمزهایی هیچ عامل بیرونی نباید باعث برهم زدن آرامش و نظم خانوادتون بشه هیچ عاملی و هیچ کسی پدر مادرها هم در رده های بعدی قرار میگیرن یعنی حتی اونام نباید روی شما اثر بزارن به نظر من با همسرتون یه مشاور برین اگه میخواین با آرامش زندگی کنین 

آمین، مادرشوهر من به جونش افتاد و دخترش طلاق گرفتن و الانم بعد چندسال با یه مردی که بچه نوجوون داره ...

خواهرشوهرتم مثل مادرش بد بود؟ 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خودت قضاوت کن: وقتی تصادف کرده بودیم من و شوهرم،بهمون توی بستر بیماری پیام داد که شما بد بودین برای ...

پس خودشم تلخ زبون بود.  خیلی بیشعورن ادمایی که نیش میزنن  متنفرم از اینجور ادما مخصوصا اونایی که نیش میزنن بعد به دروغ وانمود میکنن اهل نیش و کنایه و تلخی نیستن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خودت قضاوت کن: وقتی تصادف کرده بودیم من و شوهرم،بهمون توی بستر بیماری پیام داد که شما بد بودین برای ...

هر مرگ و مریضی رو به حساب «کارما» نباید گذاشت، کارما عین همونو به سرت میاره، بخای زندگی کسیو خراب کنی زندگیت خراب میشه.‌.. وگرنه مرگ و مریضی برا همه آدماس چه خوب چه بد

آره خیلی، هزاران بار دیگه اشکمو در آورد

منم خیلی اشکمو دراوردن و هیچی نگفتم  ان شاالله خدا خودش جوابشونو بده که زندگیمو خراب کردن عوضیا