2777
2789
عنوان

بیاید راجب کسی که دوسش دارم بگم

76 بازدید | 14 پست

بچه ها ما هر دوتامون ۲۰سالمونه خیلی دوسش دارم خیلی زیاد من اول عاشق شدم همه کار کردم تا آشنا شدیم ولی خودش نمیدونه یک مدت رفتیم اومدیم یک چیزایی راحبش فهمیدم مثلا این که پدرش اعتیاد داره و اعتیاد پدرش خیلی بده بخاطرش جهازیو مامانشو فروخته و اینا خانواده منم در میوم گذاشتیم باهاشون همه چی خراب شد همه چی منم تهش مقصرم ولی خدا می‌دونه که چقدر دوست دارم تمام دنیا منو مجبور کرد پا رو دلم بذارم بیاید یکم حرف بزنیم دارم آتیش میگیرم بعد حتی سه هفته دوری 

عزیزم دوست بودی باهاش؟

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بهت ک‌عاقلانه تصمیم گرفتی شاید الان دلت بسوزه ولی ی روزی ب خودت افتخار میکنی.

منم پا رو دلم گذاشتم مجردی حتی اوایل ازدواج حالم خیلی بد بود 

الان شاید اون هیجان عشقه رو نداشته باشم ولی زندگیم پر تنش نیست آرامش زیادی از جهات دیگ دارم خداروشکر..

مطمئن باش پشیمون نمیشی 

آفرین بهت ک‌عاقلانه تصمیم گرفتی شاید الان دلت بسوزه ولی ی روزی ب خودت افتخار میکنی.منم پا رو دلم گذا ...

خدا کنه خوشبخت بشه من که دلم نابود شد اونم خرد شد همه جوره

اره عزیزم یک مدت

خانواده خیلی مهمه عزیزم 

میدونم چون دوسش داری گارد میگیری نسبت به حرفم

ولی اگه منطقی فکر کنی دیگه خودتو اذیت نمیکنی 

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
خانواده خیلی مهمه عزیزم میدونم چون دوسش داری گارد میگیری نسبت به حرفمولی اگه منطقی فکر کنی دیگه خودت ...

یک عمر از استرس این که نکنه اونم بره سمت این کار از میشم 

خانواده خیلی مهمه عزیزم میدونم چون دوسش داری گارد میگیری نسبت به حرفمولی اگه منطقی فکر کنی دیگه خودت ...

به خدا تنها مشکل خانوادم همینه اگر این مورد نبود همه جوره پاش میمونم یک عمر 

یک عمر از استرس این که نکنه اونم بره سمت این کار از میشم

بنظرم رها کن 

اولش خیلی سخته ولی بعد ها میفهمی چقدر کار درستی کردی 

عزیز من متاهلم ... 

بعد از ازدواج ملاک ها خیلی تغییر میکنن

خدا کمکم کنه انکار همه چی رنگ وبوشو برام از دست داده دیگه

میدونم چقدر سخته برات 

ولی اگه اینکار و کنی یه عمر شکر میکنی