2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 44 پست
روانی دارم میشم  منم از خانواده ام دورم

خب ب شوهرت بگو چیه اول زندگی هوار شدن 😒  ب اینم فک نکن ک ای وای شوهرم ناراحت میشه و اینا ... هرچیزی حدی داره و وقتی نمیفهمن تو حدش رو نشون بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جلوی اینجور آدمها باید مثل خودشون دراومد 

بعضیارو نمیشه کاری کرد. بعضیا انقدر هارن که سکوت کنی یه جور اذیتت میکنن  جواب بدی یه ترفند دیگه دارن واسه عذاب و اذیت. ان شاالله هرکی بد میکنه و با زبونش نیش میزنه یا بین زوجی اختلاف و جدایی میندازه همون نیش و آتیش به جون خودش بیفته 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یه دعوای حسابی بکن باهاشون

کات کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
روانی دارم میشم  منم از خانواده ام دورم

حق داری  سخته تحمل اینجور بیفرهنگا. خدا نگذره ازشون  همش دنبال حرف و حدیث درآوردن و خاله زنک بازی هستن. خدا بهت صبر و تحمل بده  به خانواده شوهرتم عقل و شعور و فرهنگ بده

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خب ب شوهرت بگو چیه اول زندگی هوار شدن 😒  ب اینم فک نکن ک ای وای شوهرم ناراحت میشه و اینا ... ه ...

نمیتونم بگم 

میگ پیرن باید حواسمان باش بهشون 

پدر شوهرم به حمام رفتنم گیر میده 

برو خدازوشکر کن که مادرشوهرت روعه و شوهرت شناختتش مادرشوهر من اینکارارو به اضافه کل دغل بازیای دیگه و پشتم حرف بزنه و دروغ ببافه و انگ بچسبونه و ... همه رو زیر زیر انجام میذه جلو شوهرمم خودشو خوبو و دوست عروس و مظلوم نشون میده شغال عوضی

چرا اینقدر میتونن بد صفت باشن

چون حر... زادن چون لقمه حلال نخوردن تازه اینایی که گفتما اینا دربرابر چیزایی که من ازش میدونم و نگفتم هیچه این آشغال کل استانو به فساد کشونده هیچکسم نمیدونه به شوهرمم گفتم سربسته باور نکرد ازش طرفداریم کرد

همسرم هم کلافه است  تا تماس تلفنی برقرار میشه دعوا میشه  یا خواهر شوهرهام زنگ میزنن  ...

مادرشوهر منم دروغگویه و قسم خدا میخورد برا دروغاش...خدا ازش نگذره...زندگیمو به هم ریخت...قضیه های دروغی از بدیهای داماداش به شوهرم تعریف میکرد و قسمش میداد به کسی نگه😔بد موجود عجیبیه...همه تلاشش این بود زندگیمو خراب کنه، زندگی دخترش به هم ریخت و طلاق گرفتن