2777
2789

حالا مونده بره انسانی یا تربیت بدنی

از اول قرار بود بره تربیت ولی چون مدرسه اش از ما خیلی دور بود نرفت الانم میگم تجربی خیلی سخته نمی فهمم فیزیک و شیمی و زیست 

انسانی ها این رشته سخته؟

تربیت بدنی چطور؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی درصورتی راحت و شیرینه که به مباحثش هلاقه مند باشه. از سر ناچاری نره که پشیمون میشه.. انسانی هم سختیایی داره ولی حرف اول رو عشق و علاقه میزنه

مرو به خانهء اربابِ بی مروّتِ دهر/که گنج عافیت در سرای خویشتن است  

یه روز میفهمی بیشترین ظلمی که در حق پسرت میشد بکنی این بود که بمونه تجربی

پسر باید فنی و کاری باشه بفرستش ریاضی نمیره بره فنی حرفه ای کامیپوتر بخونه که عالیه 

کارم میکنه کنارش پول درمیاره اعتماد به نفس میگیره

تجربی جز کنکور سخت و پشت موندن هیچی نداره استعداد درخشاناش که میمیرن بخونن درنمیان ایشون که علاقه ام نداره هیچ

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
انسانی سخت نیست ولی حفظیات خیلی داره بستگی ب هوش پسرتون داره ک توی حفظیات قوی تره یا دروس مفهومی

متاسفانه این فقط چا افتاده که حفظیات داره!

کاملا یک ماجرایی متفاوت از این داستاناست.. خصوصا توی جامعه و جهان امروز.... باید با یک دید بازتر و آینده نگریِ فراتر از بازار کار به سمت رشته دبیرستانی برن بچه ها

اگه به ورزش علاقه داره بره تربیت بدنی البته اونم درسای خوندنی داره 

معماری هم یمتونه بخونه گرافیک و این چیزام هست یه مشاور ببرین ببینید توی چی استعداد داره تجربی اصلا نزارین باشه که خیلی سخته و احمقانه اس

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟

من پارسال میخواستم از انسانی برم تجربی

ولی ب توصیه مشاور کتابای تجربی رو مطالعه کردم و پشیمون شدم

بگین حتمااا یه مروری کتابای انسانی رو داشته باشه

الان ۱۱ انسانی ام و راضیم

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
خب ببینید توی چی خوبه اگه حفظیاتش عالیه بره انسانی وگرنه نره

من حفظیاتم افتضاحه و میتونم به عنوان یک رتبه دورقمی انسانی از همینجا بهتون درود و شب بخیر عرض کنم(((((:

خوش به حالت پسرت فهمیدی پسر من کلاس11تجربی 2سال با مدرسه غیر انتفاعی ومعلم خصوصی میخونه چه خواندنی چ ...

آره ولی الان نزدیک ترم نمیدونم باید کی عوض کنه رشتشو بعد ترم یا قبلش

اصلا خیلی سخته تصمیم گیری رشته ها 

من حفظیاتم افتضاحه و میتونم به عنوان یک رتبه دورقمی انسانی از همینجا بهتون درود و شب بخیر عرض کنم((( ...

احتمالا تلاش کردی و علاقه داشتی یا هدف داشتی وگرنه چطور میشه تاریختون رو خوند؟

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟