2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیاین پسرم میخواد تغییر رشته بده از تجربی خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 43 پست
عزیزم خودش والیالیست هر روز میره باشگاه بخاطر همین وقت کم میاره واسه تجربی درسشم خوب پارسال معدلش ۱ ...

منم وقت کم میاوردم والیبالو گذاشتم کنار😞💔

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
آره ولی الان نزدیک ترم نمیدونم باید کی عوض کنه رشتشو بعد ترم یا قبلش اصلا خیلی سخته تصمیم گیری رشته ...

یه مشاوره ببریدش.. تست شخصیت هم بده حتما

مرو به خانهء اربابِ بی مروّتِ دهر/که گنج عافیت در سرای خویشتن است  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تلاش کردی و علاقه داشتی یا هدف داشتی وگرنه چطور میشه تاریختون رو خوند؟

اتفاقا از تاریخ متنفرم.. ولی خب همونطور که گفتید علاقه مهمه.. 

عزیزم خودش والیالیست هر روز میره باشگاه بخاطر همین وقت کم میاره واسه تجربی درسشم خوب پارسال معدلش ۱ ...

انسانی منطقش فهمیدنیه و هوشی مابقی بجز ریاضی حفظ کردنیه آینده شغلیشم بنظرم برای یه پسر معلمی خیلی کمه بخواد حقوق هم بره که میتونه با تجربی آزاد حقوق بره اونم باواد وکلالت یا دفتر خدمات قضایی قبول شه باید بعد فارغ التحصیلی ازمون بده بنظرم حالا که خودش والیبالیسته بره تربیت بدنی بهتره حداقل در اینده حتی بخواد معلمی هم انتخاب کنه میتونه و اینکه میتونه باشگاهی و سالنی چیزی تاسیس کنه که حقوقش از کارمندی بیشتر گاها

اتفاقا از تاریخ متنفرم.. ولی خب همونطور که گفتید علاقه مهمه.. 

خب پس نمیشه بگید حفظ کردنی نیست منم از درسای خوندنی و حفظ کردنی متنفرم🤢

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
انسانی درصورتی راحت و شیرینه که به مباحثش هلاقه مند باشه. از سر ناچاری نره که پشیمون میشه.. انسانی ه ...

درست ولی با درسایی مثل منطق و فلسفه و علوم و فنون ک آشنا نیست که بدونه علاقه میتونه داشته باشه یا نه منم رشتم حسابداری بوده نمیدونم 

خب پس نمیشه بگید حفظ کردنی نیست منم از درسای خوندنی و حفظ کردنی متنفرم🤢

مگه همش تاریخه؟

منطق و فلسفه در وهله اول کاملا مفهومیه.. چغرافیا تا نیمه مفهومیه.. ریاضی همینطور.. ادبیات و عربی و اقتصاد و روانشناسی هم که اوج مفهومی

متاسفانه این فقط چا افتاده که حفظیات داره! کاملا یک ماجرایی متفاوت از این داستاناست.. خصوصا توی جام ...

خودم انسانیم

مسلمه ک حفظیاتش زیاده

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
درست ولی با درسایی مثل منطق و فلسفه و علوم و فنون ک آشنا نیست که بدونه علاقه میتونه داشته باشه یا نه ...

پی دی اف کتابها رو دانلود کنید. مشاوره و تست شخصیت از همه کار مهمتره...

مگه همش تاریخه؟ منطق و فلسفه در وهله اول کاملا مفهومیه.. چغرافیا تا نیمه مفهومیه.. ریاضی همینطور.. ...

حفظ کردنی هم هستن بیشترشون حتی ریاضی هم کمی خفظیات داره چه برسه به تعریفاتی و که جغرافیا داره که باید بعد فهمیدن مفهومش حفظش کرد بهرحال

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
یعنی در حد ۲۰ باشه این در حد ۱۹ 

اگه میگید والیبالیسته بزارید رشد پیدا کنه توی حیطه ای که دوست داره بره تربیت بدنی فکر کنم بیشتر هم بهش خوش بگذره کامپیوتر هم بره خیلی خوبه 

فکر خوبیه همین کار میکنم فقط بنظرتون میشه تغییر رشته بده قبل امتحان یا بعدش

نمیدونم از قوانین جدید مطلع نیستم عزیزم. بگید فردا حتما از مدیریت مدرسه سوال کنن