2777
2789

سلام عزیزان. راسته که میگن اگه حق الناس به گردنت باشه هرچقدر دعا کنی و چله بگیری بی تاثیره؟؟؟؟

من هرچقد دعا میکنم حاجت نمیگیرم. حق الناس زیادی به گردنمه که هیچ جوره قابل جبران نیستن.از خیلی سال پیش حق الناس به گردنمه.

پس یعنی دیگه من باید دست از دعا بکشم؟؟!!

رد مظالم کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رد مظالم میتونی جبرانش کنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

بله.

ولی راه داره.اونم رد مظالم هست.میتونی زنگ بزنی دفتر مجتهدتون.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی
یعنی چی؟؟ توضیح بدی ممنون میشم عزیزم

از مرجع تقلدیت بپرس 

شنیدم میشه بجای گرفتن حلالیت یه پولی صدقه بدی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
یعنی چی؟؟ توضیح بدی ممنون میشم عزیزم

اگه دیون دولتی باشه مثلاخسارتی بیت المالی چیزی باشه بایذبه حساب دولت بریزی

اگه نمیشناسی بایدردمظالم که از۵۰۰هزارتومن تا،،،میشه به یه فقیربدی

یاخودکسی که حق به گردنت داره

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
ممنون عزیزم. خدا خیرت بده🌹

فدایت

رد مظالم چی هست ؟؟ راهنماییم کنی ممنونت میشم

حتما زنگ بززن از مرجع تقلیدت بپرس هم باید اجازشو داشته باشی هم اینکه کامل تر توضیح میدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉