2777
2789
عنوان

من هنوز اولویت مشخص نکردم😭😭😭

84 بازدید | 14 پست

نظر خودم پزشکی بود ولی الان شک دارم مشاور میگه دندون برام بهتره و الان ۲۲سالمه...نظر شما چیه؟میخوام منطقی تصمیم بگیرم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

هر کدوم علاقه بیشتری داری،هردو عالیه

یکبار قبلا رشته اشتباه رفتم دیگه فرصت اشتباه ندارم واقعا گیر کردم😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه علاقه رو در نظر نگیریم بنظر من دندون بصرفه‌ تره ولی اولللل ببین علاقت چیه اگه علاقه نداشتی باشی واقعاا نمیتونی تو رشته دووم بیاری

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

دندون 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
اگه علاقه رو در نظر نگیریم بنظر من دندون بصرفه‌ تره ولی اولللل ببین علاقت چیه اگه علاقه نداشتی باشی ...

به دندون بی علاقه نیستم ولی پزشکی رو بیشتر دوست دارم...منطقی دیگه میگم دندون رو انتخاب کنم🥺

خیلیییی😭هر ثانیه داره نظرم عوض میشه بحث عمری هم هستش

تو یوتیوب ویدیوهای مربوط به پزشکی و دندون رو ببین و تجربیات فارغ التحصیلای این دوتا رشته رو از زبون خودشون بشنو بعد ببین هدفت واقعا در اینده چیه و به روحیاتت کدوم رشته میاد بعد تصمیم‌ بگیر

تو یوتیوب ویدیوهای مربوط به پزشکی و دندون رو ببین و تجربیات فارغ التحصیلای این دوتا رشته رو از زبون ...

اونا رو دیدم میگن دندون بیشتر😥من مشکل سنم هست اگه پزشکی برم تا ۳۷ سالگی طول میکشه💔

اونا رو دیدم میگن دندون بیشتر😥من مشکل سنم هست اگه پزشکی برم تا ۳۷ سالگی طول میکشه💔

خب ببین پزشکی اگه بخوای تخصص بگیری باید تحمل شیفتای سنگین دوران دانشجویی رو داشته باشی، ببین اصلا چه شاخه تخصصی پزشکی رو دوست داری و شرایطشو میتونی تحمل کنی؟ پزشکی دیربازده هستش از لحاظ درامدی ولی خب دندون سختی های پزشکی رو نداره، از طرفی پزشکی گستردگی زیادی داره تو تخصص که دندون اون حجم از گستردگی رو نداره برای تخصص

خب ببین پزشکی اگه بخوای تخصص بگیری باید تحمل شیفتای سنگین دوران دانشجویی رو داشته باشی، ببین اصلا چه ...

مرسی عزیزم❤️تا امشب باید فکر کنم ایشالا هر چی که خیره رو بزنم💫