2777
2789

سلام ب همه 

بچه ها من پسرم دو سالشه میخوام براش لباس یلدایی سفارش بدم ببرمش آتلیه.دنبال پیج لباسم کسی داره بهم بده؟قیمت هم مناسب باشه😁

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله صدسال زنده باشه پسرتون به خوشی بپوشه اوضا ما این قدر خراب شده و گرونی شب یلدا نمیتونیم وسیله خوراکی تهیه کنیم حتی واسم دعا کن مهربون

تا وقتی برای نجاتت به بیرون از خودت تکیه کنی موفق نخواهی شد
انشالله صدسال زنده باشه پسرتون به خوشی بپوشه اوضا ما این قدر خراب شده و گرونی شب یلدا نمیتونیم وسیله ...

ممنونم از دعای قشنگتون.انشالله ک شماهم اوضاعتون خوب و عالی بشه البته ک ماهم وضعمون خیلی معمولیه من رو یارانه حساب کردم برای آتلیه و لباسش🤦🤦🤦

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
انشالله صدسال زنده باشه پسرتون به خوشی بپوشه اوضا ما این قدر خراب شده و گرونی شب یلدا نمیتونیم وسیله ...

والا يلدا قبلا ساده و كم هزينه بود الان هر سال يه رسم جديد تو يلدا باب ميكنن و باعث شده يلدا خيلي پر هزينه بشه 

ان شاء الله مشكلات شما هم حل بشه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد