2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 71 پست

قطع ارتباط نکنید ولی خونه اتونو از اونجا ببرید 

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبوربودیم ویکجابودیم.وفروختیم اینجا چندماه بیستراینجا نیستیم تاخونمون اماده شه‌.ولی بخدامن خیلی بی ...

خب خداروشکر

نه تفکرت درست نیست

شما خودتو محترم نگ دار و بد نشو باهاش و زیادم حرف نزدن در حد سلامو...

بچتم سعی کن نزاری اونجا

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

به سوپری بگو بجز خودت به کسی قرض نده حتی پسرتون .اگر داد بگو پس نمیدیم..بعدم به پسرت یاد بده بدون تو از کسی خوراکی نخواد عادت بدیه گلم بلاخره یکبار واسه پسر همسایه خریدن قبلا که پسرت ازشون میخواسته و باهاشون می‌رفته حس کردم میدونه اونا بهش نه نمیگن بچه اینجوری بد عادت میشه یادش بده از کسی چیزی نخواد...بعدم باید خونتو ازاول یجا نمیکردی الانم رابطه ات رو کم کن قط نکن درکت میکنم بی احترامی دیدی ولی دوری و دوستی کم برو احترامت بجاست .واسه روز مادر یک زن باسیاست باش برو دلخوری رفع بشه ولی روش زندگیتو عوض کن گلم

تو دنیای منی اما....به دنیا اعتمادی نیست.......(*دوستان من خانم هستم اسم کاربریم گول زنندس*  

فک کنم به جا گرفتن کرایه خونه ازتون این کارا رو میکنن

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

اول به سوپرمارکت بگو به کسی غیر از خودت و همسرت نسیه ندن، دوم هم تو یه ساختمونین؟ اگر شرایط داری اول خونتو جدا کن

یه دفعه حذفشون نکن، فقط مناسبت هارو برو سالی چهار پنج بار، تنها هم نرو فقط با همسرت

پسرت هم دیگه نذار پیششون، وسیله واجب خواستی بخری زنگ بزن با اژانس بفرستن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
مجبوربودیم ویکجابودیم.وفروختیم اینجا چندماه بیستراینجا نیستیم تاخونمون اماده شه‌.ولی بخدامن خیلی بی ...

دقیقا همیشه با مودبا بدترن چون میدونن خطری تهدیدشون نمیکنه!!!

و چقدر خوبه که همسرت متوجه هست که اونا مقصرن و این نتیجه همین ادب شما هست عزیزم.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
جاری ت با شما زندگی میکنه؟ بچه داره؟

بله.دوتادارم یکیش بچه داره اون یکی نه.اونی که نداره اونو میزارن توسرشون.درخونشونوبازنمیکنه ولی دنیازو براش میگیرن

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...

نمیتونید از اونجا بلند شید؟؟؟ حالا هرطور که شده

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست...