2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 71 پست
ببین جاریت چیکار کرده که بهش بی احترامی نکردن نقطه ضعفشون میدونه 

بعضیا شانس دارن جاری من یه وحشی به تمام معناست اما همه بهش احترام میزارن

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

ینی ادم تو خونه مستقل خودش دور از قوم الظالمین نون خشک بزنه تو اب بخوره خونه قی ننش مرغ بریون نخوره ،عزمتو جزم کن ازشون جدا چون تو یه ساختمونید خواه و ناخواه میبینید همو بچرم نمیتونی جلوشو بگیری ،اونجورم قهر فایده نداره و حال نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبوربودیم ویکجابودیم.وفروختیم اینجا چندماه بیستراینجا نیستیم تاخونمون اماده شه‌.ولی بخدامن خیلی بی ...

انگار اپیدمیه هرچی بی زبون تر و ساکت تر باشی بیشتر اذیتت میکنن، احساس زرنگی بهشون دست میده

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
بله.دوتادارم یکیش بچه داره اون یکی نه.اونی که نداره اونو میزارن توسرشون.درخونشونوبازنمیکنه ولی دنیاز ...

وقتی بچه بیاد بعضی وقتا کارایی میکنه که خواه ناخواه روشون توی روی آدم باز میشه. هر چی آدم کمتر رفت و آمد کنه عزیزتر.ه.

کاش جابجا میشدین. خیلی به نفعتون، اینجوری پسرتون هم سرکش و بی ادب میشه. 

وقتی همسرتم به این نتیجه رسیده یه حق با شماست ولی تو یه خونه ممکن نیست چون میتونه بیشتر آزارت بده به روشهای مختلف ....فقط باید دور بشی ......من با وجود اینکه خونه م دور بود ولی آرامش نداشتم الان ۸۰۰ کیلومتر ازشون دوریم و سالی دو بار میبینمشون خدا رو شکر الان خیلی خوب شدن پشت تلفن راه به راه قربون صدقه مون میرن ولی من همچنان مودب و رسمی برخورد میکنم بدون حتی ذره ای بی احترامی💚

والا من تو ده سال هزار حرف شنیدم تا حالا اینجوری نپریدم ب مادر شوهرم 😏

فکر کنم من بی زبونم با وجود اون همه بی احترامی هیچی به نگفتم ولی بدون هیچی قطع رابطه کردم 

وضعشون خوبه ولی ماتابحال چیزی ازشون ندیدیم.برای ماندارن.

نذاذ اصلا اصلا بچت یه مدت بره .این بدترین تنبیه برای اوناست

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

قطغ رابطه کن 

چقدر خسیسن 

مگه میشه همچین چیزی این دیگه چه جورشه

خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...🌚🖤🫂