2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 71 پست

منم تقریبا سه هفته پیش با مادر شوهرم دعوام شد آشتی کردیم ولی رابطه رو ب حداقل رسوندم الان سه هفته س اصلا پایین نرفتم فقط رفتم بچه ها رو بغل کردم اومدم حرف می‌زنیم ولی خیلی خیلی سرد شدم تصمیم هم گرفمم شب یلدا خونه خودمون باشیم اول بریم خونه مامانم بعد بریم خونه اونا در حد نیم ساعت مث هر سال نمیشم مث این احمق ها بگم این طرف بیشتر خوش میگذره فردا میریم خونه مامانم صفر تا صد کارای یلدا رو میکردم 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

تصمیم خوبی گرفتین منم یه سال قطع رابطه کردم راحتم مادرشوهر من به همه چیزم دخالت میکردمن سالی یبار خو ...

مثلا اگه پیشم باشن تلفنم زنگ بخوره مادرشوهرم میگه کی بود.

یاوقتی میرم خونه ی مادرم سریع زنگ میزنه ببینه من کجام.خیلی سرک میکشه توزندگیم‌وبه بهانه های واهی دخالت میکنه.پسرمم نمیره معمولا.

همسرمم چندروزه تماسای مادرشوجواب نمیده وپایینم نمیره.ناراحته.واینکه ما خونه داریم میسازیم پدرشوهرم ناراحته میگه جرا مارو شریک نکرده..خودش داره اونوقت دنباله ماله ماست.

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اگه پیشم باشن تلفنم زنگ بخوره مادرشوهرم میگه کی بود. یاوقتی میرم خونه ی مادرم سریع زنگ میزنه ب ...

خب پس به زودی از پیششون میری راحت میشی فقط شوهرتو بکش سمت خودت من هیچوقت اجازه ندادم دخالت کنن و همیشه جوابشونودادم

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
دوستان باورکنید مادرشوهرم کرونا گرفت.عروس کوچیکش ک عقد بودمثلا اومد کمک.کلا زندگی به کثافت کشیده بود ...

حالا خوبه شوهرت میفهمه امان از شوهری که خودش هم زبون نفهمه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
مثلا اگه پیشم باشن تلفنم زنگ بخوره مادرشوهرم میگه کی بود. یاوقتی میرم خونه ی مادرم سریع زنگ میزنه ب ...

البته حساس نشو چون مدت هم محدوده بعدا هم که دیگه کم برین و محدود هم بمونید

اسی بنظر من چون مدت زمان زیادی اینجا نیستی روی دو تا کیک و خوراکی کوچیک حساس نشو 

بچت رو هر جا قراره بری با خودت ببر 

وقتی کنارشون هستی زیاد پرحرفی نکن و کم بشین و محدود ولی همراهی کن با گفته هاشون 

کلا همه چیزت برنامه داشته باشه 

حتی اگه قرار باشه یه عمر ت  یه ساختمون باشین برنامه بذار مثلا رفتن و شب نشینی هفته ای یک شب بین هفته دیگه نرو

خوبه خونه مادری داری ک بری

اره خداروشکر مادرم هست میام اینجا دیگه از دستشون آسایش نداشتم اومدیم اینجا شوهرمم میره سرکار میاد اونم می‌دونه مادرش مقصره بخدا دیگه افسردگی گرفتم از دستشون تو همه چیز زندگیمون دخالت میکنن هر دفه میریم بیرون بدو بدو میاد دم در که کجا میخاین برین و...

بازم خداروشکر که همسرت پشتت هست.همونطور که دوستان گفتن به سوپری محل بگو که به هیچکس به اسم شما نسیه نده....واز منی که جای مادرت هستم بشنو که خیلی محترمانه بدون هیچ بحثی رابطتت را محدود کن واصلا باهاشون کل کل نکن.اونا معلومه خیلی غیض دارن که برای خوراکی یه بچه اینکارا رو میکنن.....از قدیم میگن حسود هرگز نیاسود