2777
2789
عنوان

گیر ی شوهر دیوانه و بچه افتادم

285 بازدید | 6 پست

از دیشب خوابم نبرده فکر اینکه من صبح تا شب با بچه ۹ ماهه سر و کله بزنم و این آقا هر جا دوس داره بره هر کاری دلش بخواد بکنه منو دیونه کرده 

اصلا براش مهم نیست زنش با چه اعصاب خرابی باید به بچه اش برسه.

برای خودش چارچوب نداره 

با هر کی دلش بخواد حرف میزنه راه بده دوست میشه میگه بخاطر هیجانش اینکارو میکنم 

بچه ام نیست که بگم بچه اس ۳۷ سالشه

اصلا فکر نمیکردم ازدواج این باشه

انقدر نسبت بهش سرد شدم هر کاریم بکنه نمیتونم حتی بهش بگم مرسی عزیزم میگم اون عزیز من نیست

دیشب به مامانم گفتم اگه بلایی سرم بیاد سکته کنم بمیرم مقصر ۱۰۰٪ شوهرمه راحتش نزارید 😭😭😭😭

چیکار کنم باهاش مشاوره ام نمیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کرده خوب نکنه افسردگی بعد زایمان مونده روت

من افسردگی خدارو شکر نگرفتم با ی زن شوهردار حرف زده فهمیدم که دوسته دوستشه که اونم زن داره.به این چرا باید زنگ بزنه مسیج بده این بهش پا داده دیگه 

من افسردگی خدارو شکر نگرفتم با ی زن شوهردار حرف زده فهمیدم که دوسته دوستشه که اونم زن داره.به این چر ...

مثل من دوست دختر دوست شوهرم بهش پیام داد اونم دوسش زن داره کثافتا ذات این مردها خرابه اصلا