2777
2789

سلام ازتون یه سوال داشتم برای قبولی تو استخدامی معدل لیسانس مهمه؟ حداقل چند باید باشه؟ والا بااین کتابا که من میبینم ومیخونم فک نکنم معدل بالا بشه آورد پیام نوری ام 

اونایی ک قبول شدید میشه بگید معدلتون چند بوده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم.امری دارید همینجاعنوان بفرمائید.

معدل حداقل۱۴ بایدباشه.

من ارشدم و معدلم بالای18

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
سلام گلم.امری دارید همینجاعنوان بفرمائید. معدل حداقل۱۴ بایدباشه. من ارشدم و معدلم بالای18

پس معدل آموزش و پرورش بالای 14؟ازمون امسال کی هست دادید؟ سوالاش چجوریه؟ بعد اینک میگن ازسال دیگ استخدامی حذف میشه درسته؟ 

پس معدل آموزش و پرورش بالای 14؟ازمون امسال کی هست دادید؟ سوالاش چجوریه؟ بعد اینک میگن ازسال دیگ استخ ...

امسال هنوز دفترچه نیومده.احتمالااسفنداعلام نیاز میکنن و امتحان میفته اردیبهشت سال بعد.

کلارقابت سنگینه.

سوالاش بخونی معقوله.نخونی سخته.من درصدام بالابود اماخوب مشکل اینه ک از بین صدهزارنفر فقط ی نفرمیخوان ک اونم معمولا سهمیه داره.

احتمالاتادوسال دیگه آزمون برگزارمیشه.

طرح جایگزینیش تا بره تصویب بشه و اجرا کنن حداقل دوسال زمان میبره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
رشتتون چیه شما

الهیات

امسال هنوز دفترچه نیومده.احتمالااسفنداعلام نیاز میکنن و امتحان میفته اردیبهشت سال بعد. کلارقابت سنگ ...

وای یعنی حذف میشه؟ من تازه ترم اول علوم تربیتی ام. اما دوستم ک میگ معلم میگ حذف نمیشه چون بشدت کمبود معلم  دارن بیان صبر کنن 4سال یبار نیروی جدید از دانشگاه بیاد طول میکشه، درحال تحصیل نمیشه استخدامی قبول شد؟ بر نمیدارن؟ 

وای یعنی حذف میشه؟ من تازه ترم اول علوم تربیتی ام. اما دوستم ک میگ معلم میگ حذف نمیشه چون بشدت کمبود ...

عزیزم من فقط احتمالارو گفتم بهتون.

طرحی ک الان صحبتشه اصلا اصلا و اصلا منطقی و معقول نیست لذا امکان داره تصویب نشه.تصویبم بشه تا اجرایی بشه زمان میبره.

کلااین آزمون هیچیش معلوم نیست.همه چیش دقیقه نوده.

پارسال امتیازتاهل و فرزند دادن.اول گفتن ۲دهم درصدآزمون.نتایج ک اعلام شددونمره اضافه شده بود.

اعتراض کردن.دونمره ب تاهل دادن واسه فرزند درصد اضافه کردن.

امسال گفتن ب ازای ازدواج و فرزند اضافه بشه ب سن داوطلب.

خودشونم نمیدونن چندچندن!!!!

من تلاشمومیکنم بقیشم توکل میکنم ب خدا.

بخوای هرروز ب شایعات گوش کنم باید کلا آزمون رو فراموش کنم

عزیزم من فقط احتمالارو گفتم بهتون. طرحی ک الان صحبتشه اصلا اصلا و اصلا منطقی و معقول نیست لذا امکان ...

درسته واقعا انشالله ک قبول بشی منم ب امید معلمی رفتم علوم تربیتی ولی دلم خیلی روشنه ب آینده