2777
2789
عنوان

جرا اینجوری میکنن باهام؟؟؟

889 بازدید | 38 پست

میدونم الان میگید حسودن حسودی میکنن ولی اگه بم حسودی میکنن پس چرا مسخرم میکنن ؟چرا محل سگ نمیدن؟ بنظرم آدم به کسی حسودی میکنه که ازش بالاتر باشه اینا که من پایینترشونم چرا حسودی میکنن

💥حوصله تعریف کامل ندارم جمله هارو کوتاه میگم.💥

مثلا من بچم وقتی مریض میشه آمپول نمیزنم بعد مادر شوهرم و جاریم وخواهر شوهرم اینقدددد بهم اسرار میکنن امپولش بزن .هی میگن بلد نیستی .هی میگن تا امپول نزنی خوب نمیشه اونا همش امپول میزنن به بچه  بعد چند روز جاریم و شوهرش دعواشون شد تو سروصدا فهمیدم بچه مریضه واسش امپول نوشتن جاریم قبول نمیکنه امپولش بزنه میگه نمیخام عادتش بدم مادر شوهرمم میگف اره الان یسنا بزرگتره ولی تا حالا امپول نزده تو هم دیگه نزن .

بچم ۵ سالشه من مهد وپیش دبستانی رو کامل باهاش کار کردم بازم جاریم وخواهر شوهرم اینقد بم گفتن کارت اشتباهه یادش نده .یا گفتن بچت بره پیش زود خسته میشه چون واسش تکراریه ‌‌ . یا گفتن کودکی نکرد از اولش مثل بزرگا باش حرف زدی افسرده میشه بعدا .

یا یا خونه مادر شوهرم برم برای بچم غذا کم میزارن ولی بچه جاریم بشقاب پر میکنن و هرچی بخوره میگن نخورد وقتی بچم نمیخوره میگن لابد سیره .

بعد به شوهرم میگن به بجه داداشت غذا بده یا هی بش میگن مریضه ولی بچم هرچقدر مریض باشه میگن عادیه و حتی نمیزارن شوهرم واسه بچش ناراحت شه هی بش میگن عادیه چیزیش نیست .

بعد خواهر شوهرم همه بچها رو دور خودش جم میکنه بشون غذا میده توجه کردم تو دهن بجه من لقمه نمیزاره مثلا به هرکدوم ۲ تا یا ۳تا میده به بچم یکی .بعد چشاشو باز میکنه یجوری نگا بچم میکنه قشنگ مشخصه از این طفلی زورش اومده .

💥💥

خیلی ازین کارا میکنن من خودم خلا بچمو پر کردم خداروشکر بچم از همه بچه هاشون زرنگتر ولی اعصابم خیلی خورد میشه سر درد میگیرم وفتی میرم خونشون .

وقتی به شوهرم میگم شدید دعوام میکنه و قهر میکنه  خودمم کمتر میرم خونشون چون خیلی بم برمیخوره .

بعد من آرایشگری رفتم اینا جاریم گذاشتن توخونه یادش دادن تا فقط من بیشتر از اون نباشم. 

اصلا نمیزارن من براشون اصلاح کنم یبار تعارف کردم میگن ن میترسم خراب کنی (عمدی)

بعد به جاریم که ۱۷ سالشه وبی سواده میگن بیا برامون اصلاح کن اونم با ذوق با موچین موی اطراف واسشون تمیز میکنه بعد جلو همه میگن ما اصلا نمیریم آرایشگاه همش مریم (جاریم) اصلاح میکنه .

کلا سعی میکنن اونو زرنگتر جلوه بدن .درسته اون فامیله من غریبه ولی خیلی بی انصافیه .

بعد یبار دیدم تبلت بچمو برداشتن بی اجازه برنامه های آموزشی رو رو تبلت بچه جاریم میریزن خیلی زورم میاد ازم تقلید میکنن و جلوم میگن تو هیچی بلد نیستی .اصلا هم محلم نمیدن همشون باهم می‌چسبند و نمیان پیشم .همش بش میگن آبجی منو مامان یسنا صدا میزنن.

.

حوصله نداشتیو انقد تایپ کردی ک من حوصله نکردم همشو بخونم 

خوب شد خوصله نداشتی 

اگ حوصله داشتی چ میکردی😂

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله نداشتیو انقد تایپ کردی ک من حوصله نکردم همشو بخونم  خوب شد خوصله نداشتی  اگ حوصله ...

🤣🤣🤣 ن بعدش دیدم نامفهوم شد کامل تایپ کردم یادم رفت این جمله رو حذف کنم

.

خب بهترین کار قطع ارتباط یا اینکه ارتباط خیلی خیلی محدود.مثلا ماهی یکبار برو خونشون.سعی کن زیاد باهاشون ارتباط نگیر ک بخوان کوچیک بشمارن تورو.و ازشون نخواه ک کاری براشون انجام بدی.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب الان گناه من چیه شوهرم میگه حالا که همشون ازت خوششون نمیاد لابد تو مقصری

تا جایی که می تونی باهاشون رفت و آمد نکن همیشه شیک باش کلا تک باش چه رفتار چه سبک زندگی ، خونه داری و فلان ، شوهرتم با سیاست سمت خودت بکشون ، بیشترم با خانواده خودت رفت و آمد کن 

اونا خودشون قبول دارن که تو لولت بالاتره وگرنه تقلید نمیکردن ولی نمیخان نشون بدن به خاطر همین بی محلی می کنن

خب بهترین کار قطع ارتباط یا اینکه ارتباط خیلی خیلی محدود.مثلا ماهی یکبار برو خونشون.سعی کن زیاد باها ...

الانم قط رابطم ماهی یکبار دویار میرم پایین . ولی تو یه آپارتمان هرچی باشه خودت میدونی 

.

جمله های اولت مثل رفتارخانواده شوهرمه 

مایکم وضع مالیمون بهترازبقیشونه من ازاول اومدم توخونه شوهرم مستاجری نرفتم همشوندارن میترکن 

مثلادیروزبچم داشت لیوان میچید سرسفره برادرشوهرم دادمیزنه این ازبس میگیریدش دنبالشید اینجوری شده 

گفتم واچجوری شده داره لیوان میچینه بازی میکنه .بعدبچه خوپش ازهفت پشتمون دورباشه مثل عقده ای ها تادروبازکنه بیادتو اول همه رو بالگدمیزنه یا بعدش بین بازی هاشون همه رومیزنه گفتم پس بچه ایناچیه اگه بچه من مشکل داره 

تا جایی که می تونی باهاشون رفت و آمد نکن همیشه شیک باش کلا تک باش چه رفتار چه سبک زندگی ، خونه داری ...

اره میدونن ولی زبونی هی بم میگن تو چی بلدی هرچی حرف بزنم میگن تو چی بلدی و بعد امون کاری که گفتم رو میکنن

.
الانم قط رابطم ماهی یکبار دویار میرم پایین . ولی تو یه آپارتمان هرچی باشه خودت میدونی 

اره درسته.ولی سعی کن بیخیال بی خیال باشی.اصلا فکر کن رفتاراشون رو نمیبینی..یا میری هم خودتو مشغول چیزی کن ک نظرتو جلب رفتاراشون نشه.سعی کن تایم کمی باشی وقتایی ک نیری پایین مثلا یکساعته برو زود برگرد.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
جمله های اولت مثل رفتارخانواده شوهرمه  مایکم وضع مالیمون بهترازبقیشونه من ازاول اومدم توخونه ش ...

دقیقاا اینا هم ازخداشونه از بچم ایراد بگیرن ولی میبینن ایراد نداره هی میگن سیاهه موهاش مجعده

.