میدونم الان میگید حسودن حسودی میکنن ولی اگه بم حسودی میکنن پس چرا مسخرم میکنن ؟چرا محل سگ نمیدن؟ بنظرم آدم به کسی حسودی میکنه که ازش بالاتر باشه اینا که من پایینترشونم چرا حسودی میکنن
💥حوصله تعریف کامل ندارم جمله هارو کوتاه میگم.💥
مثلا من بچم وقتی مریض میشه آمپول نمیزنم بعد مادر شوهرم و جاریم وخواهر شوهرم اینقدددد بهم اسرار میکنن امپولش بزن .هی میگن بلد نیستی .هی میگن تا امپول نزنی خوب نمیشه اونا همش امپول میزنن به بچه بعد چند روز جاریم و شوهرش دعواشون شد تو سروصدا فهمیدم بچه مریضه واسش امپول نوشتن جاریم قبول نمیکنه امپولش بزنه میگه نمیخام عادتش بدم مادر شوهرمم میگف اره الان یسنا بزرگتره ولی تا حالا امپول نزده تو هم دیگه نزن .
بچم ۵ سالشه من مهد وپیش دبستانی رو کامل باهاش کار کردم بازم جاریم وخواهر شوهرم اینقد بم گفتن کارت اشتباهه یادش نده .یا گفتن بچت بره پیش زود خسته میشه چون واسش تکراریه . یا گفتن کودکی نکرد از اولش مثل بزرگا باش حرف زدی افسرده میشه بعدا .
یا یا خونه مادر شوهرم برم برای بچم غذا کم میزارن ولی بچه جاریم بشقاب پر میکنن و هرچی بخوره میگن نخورد وقتی بچم نمیخوره میگن لابد سیره .
بعد به شوهرم میگن به بجه داداشت غذا بده یا هی بش میگن مریضه ولی بچم هرچقدر مریض باشه میگن عادیه و حتی نمیزارن شوهرم واسه بچش ناراحت شه هی بش میگن عادیه چیزیش نیست .
بعد خواهر شوهرم همه بچها رو دور خودش جم میکنه بشون غذا میده توجه کردم تو دهن بجه من لقمه نمیزاره مثلا به هرکدوم ۲ تا یا ۳تا میده به بچم یکی .بعد چشاشو باز میکنه یجوری نگا بچم میکنه قشنگ مشخصه از این طفلی زورش اومده .
💥💥
خیلی ازین کارا میکنن من خودم خلا بچمو پر کردم خداروشکر بچم از همه بچه هاشون زرنگتر ولی اعصابم خیلی خورد میشه سر درد میگیرم وفتی میرم خونشون .
وقتی به شوهرم میگم شدید دعوام میکنه و قهر میکنه خودمم کمتر میرم خونشون چون خیلی بم برمیخوره .
بعد من آرایشگری رفتم اینا جاریم گذاشتن توخونه یادش دادن تا فقط من بیشتر از اون نباشم.
اصلا نمیزارن من براشون اصلاح کنم یبار تعارف کردم میگن ن میترسم خراب کنی (عمدی)
بعد به جاریم که ۱۷ سالشه وبی سواده میگن بیا برامون اصلاح کن اونم با ذوق با موچین موی اطراف واسشون تمیز میکنه بعد جلو همه میگن ما اصلا نمیریم آرایشگاه همش مریم (جاریم) اصلاح میکنه .
کلا سعی میکنن اونو زرنگتر جلوه بدن .درسته اون فامیله من غریبه ولی خیلی بی انصافیه .
بعد یبار دیدم تبلت بچمو برداشتن بی اجازه برنامه های آموزشی رو رو تبلت بچه جاریم میریزن خیلی زورم میاد ازم تقلید میکنن و جلوم میگن تو هیچی بلد نیستی .اصلا هم محلم نمیدن همشون باهم میچسبند و نمیان پیشم .همش بش میگن آبجی منو مامان یسنا صدا میزنن.