2777
2789
عنوان

پسرم هنوز خوب حرف نمیزنه

567 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها،پسرم ۳سال و ۸ماهشه،هنوز خوب حرف نمیزنه دست و پاشکسته حرف میزنه اگر من نباشم شاید کسی متوجه حرف زدنش نشه خیلی فشاره رو بچم چیکارکنم خیلی بچم اذیته باهاش زیاد کارمیکنم ،گیج میشه گاهی اوقات،بیشتر اوقات ی  چیز بهش یاد میدم روز بعدفراموش می‌کنه اطرافشم بچه زیادن سه چهارتا پسرعمو داره زیاد باهاشون در ارتباطه اما هنوزم مشکل داره،چیکارکنم؟میشه راهنماییم کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما هم تو آشنایان داشتیم که بچه یه جوری حرف میزد که هیچکس متوجه نمیشد

کلا هم دیر زبون باز کرد

ولی اینجور بچه ها خیلی باهوشن

چون وقتی این بچه حرف زد دیگه اصلا کلمه نمیگفت

کلا جمله میگفت اونم چه جمله ها و چه اصطلاحاتی

نگو این همه مدت داشت دایره لغاتش رو پر میکرد

الان ۱۰ سالشه و یجوری صحبت میکنه انگار ۳۰ سالشه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
پسر منم دو سال و دووماهشه فقط مامان بابا و بعضی کلمات میگه منم نگرانم

ای خددددااااا خواهرم نگران چی خیلی کوچولوئه با بچه های دیگه مقایسه نکنن 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

مشکلی نداره عزیزم نگران نباش یه بچه دیر حرف میزنه یکی زود اما اینکه میگی هر چی یادش میدم فرداش یادش میره رو با یه دکتر گفتار درمان در میون بذار که مطمئن شی که انشاله مشکلی نداره ولی همینکه کلماتو میگه یعنی مشکلی نداره