2777
2789
عنوان

پسرم هنوز خوب حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 38 پست
اره همش مقایسه میکنم چون از این کوچیکا حرف میزنن

پسر من تازه ۳ سال به بعد حرف زد الان ۴ سال و نیمه اشه مثل بلبله ماشالله 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ولش کن بذار کیف کنه هرطور راحته حرف بزنه گم کم درست میشه چه عجله ای دارین آخه🤦🏻‍♀️

کیف کنه؟نزدیک چهارسالشه وقتی با همسن و سالهاش بازی میکنه ولی نمیتونه منظورشو برسونه بچه حرص میخوره اذیت میشه باید به فکر بود

عزیزم ما هم تو آشنایان داشتیم که بچه یه جوری حرف میزد که هیچکس متوجه نمیشد کلا هم دیر زبون باز کرد ...

مثلا می‌دونه میزچیه وقتی بهش میگم از روی میز فلان چیزو بیار گیج میشه 

خدا حفظش کنه کاش پسر منم زود حرف بیاد انقدر باهاش کار میکنم یاد میدم مغذم قفل میکنه

فقط خواهشا اذیتش نکن ..خدا بچه گل شمارو هم حفظ کنه بذار کیف کنه از زندگی لذت ببره فشار نیار بهش 

مثلا می‌دونه میزچیه وقتی بهش میگم از روی میز فلان چیزو بیار گیج میشه 

شاید تمرکز نداره

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
کیف کنه؟نزدیک چهارسالشه وقتی با همسن و سالهاش بازی میکنه ولی نمیتونه منظورشو برسونه بچه حرص میخوره ا ...

پس بچه رو اذیت کنید ...اونی خطرناکه که ۴ سالش باشه و حرف نزنه هیچی نگه نه اینکه اینطوری حرف میزنه ...بازم چندتا بچه دیدم ۵ سالگی تازه حرف زدن الان باهوشترینن و بلبل نمونه اش پسر خواهر شوهرم واقعا نابغه اس

گاهی اوقات خجالت میکشه نمیتونه منظورشو برسونه

اعتماد به نفسش پایین میاد ، اینکه میگی از رو میز فلان چیزو بیار گیج میشه ممکنه اختلال عدم توجه و تمرکز داشته باشه ببر کاردرمان و گفتار درمان ویزیتش کنه اگه اختلال داشت چندتا بازی بهت یاد میده که رفع بشه زمان مدرسه مشکلی پیش نیاد

ینی میگین نگران نباشم؟

نه اصلاااااا ...من پسرم ۳ سالش بود فقط مامان و بابا و چندتا کلمه میگفت پیش پروفسور سلطان زاده  و بهترین دکترا بردم همشون میخندیدن میگفتن برو حرف میزنه نگران نباشید...در واقع زیاد نگرانم نبودم همسرم خیلی درگیر دکتر بردنش بود