2777
2789
عنوان

پسرم هنوز خوب حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 38 پست
پس بچه رو اذیت کنید ...اونی خطرناکه که ۴ سالش باشه و حرف نزنه هیچی نگه نه اینکه اینطوری حرف میزنه .. ...

عزیزم نمیگم تحت فشار بزاره ولی باید گفتار درمانی رو شروع کنن اونی که پنج سالگی به حرف افتاده استثناعه رنج طبیعیش اینه از یک سال و نیم تا سه سال بتونه کامل منظورشو برسونه تو دو سالگی جملات دوکلمه ای واضح بگه ، بله استثنا همیشه وجود داره ولی باید یه درصد هم احتمال بدیم شاید بچمون اختلالی داره اگه پیگیری کنیم مشکلمون زودتر برطرف بشه

آره خیلی،انقد انرژی داره ک اگه تو خونه زیاد بمونه نتونه انرژیشو خالی کنه عصبی میشه

نکنه حالت بیش فعالی داشته باشه

چون بچه های بیش فعال تمرکز ندارن اصلا

و انرژی زیادی دارن 

مثلا نمیتونن یه جا بشینن

هی باید برن اینور اونور

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسرت حرف زد؟پسر منم سه سال و هفت ماهشه دست و پا شکسته حرف میزنه خیلی چیزا روهم نمیتونه جواب بده خیلی هم شیطونه مخصوصا وقتی میریم مهمونی 

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
عزیزم پسرت حرف زد؟پسر منم سه سال و هفت ماهشه دست و پا شکسته حرف میزنه خیلی چیزا روهم نمیتونه جواب بد ...

خیلی بهتر شده خداروشکر فقط بعضی از کلماتی ک خیلی سخته رو نمیتونه خوب تلفظ کنه الان ۵سالشه

نگران نباش پسرت کم کم درست میشه حرف زدنش،پسر من تلویزیون زیاد میدید دیر ب حرف اومد

خیلی بهتر شده خداروشکر فقط بعضی از کلماتی ک خیلی سخته رو نمیتونه خوب تلفظ کنه الان ۵سالشه نگران نبا ...

پسر منم روز تا شب جلو تلویزیونه حرف زدنش رو با قبل مقایسه میکنم خودم احساس میکنم بهتر شده اما خرف اطرافیان رو مخمه بخدا همش میگن چرا حرف نمیزنه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
پسر منم روز تا شب جلو تلویزیونه حرف زدنش رو با قبل مقایسه میکنم خودم احساس میکنم بهتر شده اما خرف اط ...

اطرافیان همیشه حرف میزنن اگه از همه لحاظم عالی باشی بازم ی ایرادی میگیرن اصلا ب حرف کسی اهمیت نده هر بچه ای با بچه دیگه فرق می‌کنه یکی زودتر راه میفته یکیو دیرتر از پوشک میگیری یکی تو ی سالگی حرف میزنه یکی تو ۵سالگی من دخترم که الان دوسالشه کامل و واضح حرف میزنه و نه ماهه ک بود راه رفت اما پسرم ن،هر بچه ای فرق می‌کنه اهمیت نده ب حرف بقیه 

چون باعث میشه فک کنی زبونم لال بچم مشکلی داره پس مردم راس میگن مردم ببخشید حرف مفت زیاد میزنن،همینکه دست و پا شکسته حرف میزنه خدارو صد هزار مرتبه شکر پس مشکلی نداره

جایی بردیش یا مثلا کاری کردی ک ب حرف اومد

ن من جایی نبردمش،فقط سعی کن باهاش بیشتر بازی کنی ک تلویزیون کمتر ببینه،گوشی هم ب هیچ عنوان بهش نده ببین چ بازی دوس داره باهاش بازی کن ک کمتر بره سمت تلویزیون

ن من جایی نبردمش،فقط سعی کن باهاش بیشتر بازی کنی ک تلویزیون کمتر ببینه،گوشی هم ب هیچ عنوان بهش نده ب ...

ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی😘❤️