2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_پنج     سلام یادمه یبار گفته بودید تحمل نمیکنید بی احترامی رو... الانم میشه ...

ممکنه ایشون اصلا خانوم نباشن... کاش ی قانون بود ک امثال ایشون رو مجرم می‌دونستن و پلیس فتا رسیدگی میکرد

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
@نی_نی_یار_پنج     سلام یادمه یبار گفته بودید تحمل نمیکنید بی احترامی رو... الانم میشه ...

این به مادر من بی احترامی کرده به اونی که بی احترامی کرده. منم من هر فوشی و به جونم میخرم ولی فوشی که به مادرم باشه اصلا 

ی مشت زن خراب و هرجایی جنع شدن اینجا از اوسکول بازیاشون تعریف میکنن هرجایی ها

مریم مقدس زمانه😂😂😂

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
این به مادر من بی احترامی کرده به اونی که بی احترامی کرده. منم من هر فوشی و به جونم میخرم ولی فوشی ک ...

مادرتون همیشه سالم باشن عزیزم 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
کار خبی کردی زیباس

اسی ببخشیدا تاپیکتم خراب شد ولی یکی باید جلوی اینارو بگیره زودتر تعلیق شن که هرجا میرن توهین نکنن

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
بچه ها چرا شخصیت خودتونو پایین میارید باهر ادمی دهن به دهن میشید؟ با یه سیم کارت میرن با یه سیم کار ...

بابا این هر چی از دهنش در میاد میگه آنقدر بیشعوره به مادر من توهین می‌کنه کثیف عوضی

ممکنه ایشون اصلا خانوم نباشن... کاش ی قانون بود ک امثال ایشون رو مجرم می‌دونستن و پلیس فتا رسیدگی می ...

چرا خانمن...متاسفانه همچین خانم هاییم وجود داره من زیاد دیدم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

این به مادر من بی احترامی کرده به اونی که بی احترامی کرده. منم من هر فوشی و به جونم میخرم ولی فوشی ک ...

ناراحت نباش❤

میدونم چقد ادم حالش بد میشه کسی به پدر مادرش چیزی بگه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما