اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
بچه ها این پارچه از نزدیکه ،بازهم درست نیوفتاده تو عکس اما خیلی قشنگه،اینو فرستادم که عکس بعدی رو دیدید فکر نکنید پارچه زشتیه😂
از چاه که آب میکشی،چای که دم میکنی،مزه خون نمیدهد؟!تو شرایطی داریم زندگی میکنیم که سلطان قلبها سیاسیه،رنگین کمان سیاسیه،لباس دورتموند سیاسیه،آشپزی سیاسیه،میله ی پرچم سیاسیه،رقص سیاسیه،فوتبال سیاسیه،یخ چیه؟یخ سیاسیه،اما قشر خاکستری هنوز سیاسی نیست.بیچاره توی خاورمیانه نفس کشیدنتم سیاسه! هیچ زندانی،محدود کننده تر از زندانی که نمیدونی درش قرار داری،تو رو محدود نمیکنه.هلن کلر/اکنون زمان زندگیست،زنجیر را باور نکن🦋🕊
ممنونم من تازه اومدم این تاپیک همکلام نشدم باهاش ولی نی نی یارا باید از ای پی قطع کنن اینارو
این ک تنها کاریه ک میشه کرد کاش ی قانون سفت و سخت بود ک هر کس اینجوریه مجرم شناخته میشد و پلیس فتا رسیدگی میکرد
لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...
آقا دعواست من فعلا عکسمو نمیدارم برداره این بیشخصیت
از چاه که آب میکشی،چای که دم میکنی،مزه خون نمیدهد؟!تو شرایطی داریم زندگی میکنیم که سلطان قلبها سیاسیه،رنگین کمان سیاسیه،لباس دورتموند سیاسیه،آشپزی سیاسیه،میله ی پرچم سیاسیه،رقص سیاسیه،فوتبال سیاسیه،یخ چیه؟یخ سیاسیه،اما قشر خاکستری هنوز سیاسی نیست.بیچاره توی خاورمیانه نفس کشیدنتم سیاسه! هیچ زندانی،محدود کننده تر از زندانی که نمیدونی درش قرار داری،تو رو محدود نمیکنه.هلن کلر/اکنون زمان زندگیست،زنجیر را باور نکن🦋🕊