2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقاااا مخملیه و دراز برا ت بیشتر از همه صدای عر عرتون تا اینجا میاد

حیف دستو بالمون بستس وگرنه صفت هایی که لایقشی رو بهت میدادم😂حالام نبینمت ریپ نزن

@نی_نی_یار_پنج

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
بچها اینو دوس میخام پارچه بگیرم بدم بدون نظرتون

به نظرم جالب نیست

منم یه مدل لباس دارم بفرستم بگید تو تنم چطوره؟

از چاه که آب میکشی،چای که دم میکنی،مزه خون نمیدهد؟!تو شرایطی داریم زندگی می‌کنیم که سلطان قلبها سیاسیه،رنگین کمان سیاسیه،لباس دورتموند سیاسیه،آشپزی سیاسیه،میله ی پرچم سیاسیه،رقص سیاسیه،فوتبال سیاسیه،یخ چیه؟یخ سیاسیه،اما قشر خاکستری هنوز سیاسی نیست.بیچاره توی خاورمیانه نفس کشیدنتم سیاسه! هیچ زندانی،محدود کننده تر از زندانی که نمیدونی درش قرار داری،تو رو محدود نمیکنه.هلن کلر/اکنون زمان زندگیست،زنجیر را باور نکن🦋🕊
مننن  اولش آرایشگرا قبول نمیکردن میگفتن بهت نمیاد 🥲🥲

نه واقعا بهت میاد خیلی مرتبه

از چاه که آب میکشی،چای که دم میکنی،مزه خون نمیدهد؟!تو شرایطی داریم زندگی می‌کنیم که سلطان قلبها سیاسیه،رنگین کمان سیاسیه،لباس دورتموند سیاسیه،آشپزی سیاسیه،میله ی پرچم سیاسیه،رقص سیاسیه،فوتبال سیاسیه،یخ چیه؟یخ سیاسیه،اما قشر خاکستری هنوز سیاسی نیست.بیچاره توی خاورمیانه نفس کشیدنتم سیاسه! هیچ زندانی،محدود کننده تر از زندانی که نمیدونی درش قرار داری،تو رو محدود نمیکنه.هلن کلر/اکنون زمان زندگیست،زنجیر را باور نکن🦋🕊
جوووون بهت برخورد اسم ننه هرجاییت اومد 

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

سلام

بنظرتون همچین کاربری نباید از آی پی قطع شه

که دیگه کلا نتونه بیاد سایت؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ی مشت زن خراب و هرجایی جنع شدن اینجا از اوسکول بازیاشون تعریف میکنن هرجایی ها

@نی_نی_یار_پنج  

این خانم فکر میکنم اینجارو اشتباه گرفتن 

در شان من نیست بخوام باهاشون هم کلام بشم ممنون میشم رسیدگی کنید

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...