2777
2789
عنوان

سیاست های زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 75 پست
من از اولی ک ازدواج کردم روز مادر و روز پدر حتما براشون هدیه میگرفتم.. پیش هیچکس از اقوام همسر حتی ا ...

اینا که گفتم سیاست اطرافیانه. من کاری به کسی ندارم. نه بحث نه هیچی. گاهی خوشم نمیاد از جمع، فقط نگاه میکنم. نظرمو میپرسن میگم ببخشید حواسم نبود. درباره چی و...

درباره دکور یا چیزی ازم نظر بخوان میگم خودتون دوس دارین کافیه.

درباره اهداف و کارام ابدا چیزی نمیگم.

درباره قیمت چیزی بپرسن میگم نمیدونم، قبلا خریدم یا چنتا چیز باهم گرفتم، قیمت تک نمیدونم و...

من همین یه دونه ام!
قطعا. من که خیلی داغونم. اول زندگی بهتر بودم. بعد دو تا بچه اصلا حوصله ندارم حرفمو مزه مزه کنم. هر چ ...

سعی کن وقتی کلافه‌ای سکوت کنی . ولی قبول دارم سیاستمدارانه رفتار کردن حوصله و فکر میخواد

❣ ‏کاش قبل از نظردادن درباره هر موضوعی اول به گذشته خودتون یه نگاهی بکنین 😉💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که گفتم سیاست اطرافیانه. من کاری به کسی ندارم. نه بحث نه هیچی. گاهی خوشم نمیاد از جمع، فقط نگاه ...

وای خیلی خوبه این رفتارا. من قبلا از اهدافام واسه بقیه میگفتم بعد میدیدم نمیشد الان ک نمیگم حس میکنم بیشتر بهشون نزدیک شدم

وای خیلی خوبه این رفتارا. من قبلا از اهدافام واسه بقیه میگفتم بعد میدیدم نمیشد الان ک نمیگم حس میکنم ...

اصلا بااین باور بزرگ شدم بعد دیدم ازنظر جذب و توضیح علمی هم نباید گفت. ازنظر مذهبی هم حدیث خوندم که نگیم

من همین یه دونه ام!
اصلا بااین باور بزرگ شدم بعد دیدم ازنظر جذب و توضیح علمی هم نباید گفت. ازنظر مذهبی هم حدیث خوندم که ...

چقدم عالی کاش این چیزا رو از کودکی اموزش میدادن ..کلی چرندیات به خوردمون دادن که هیچوقت تو زندگیامون بکار نیومد:)))