2777
2789
عنوان

سیاست های زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 75 پست

یعنی با آرامش و درک این که کی حرف بزنیم و کی نزنیم،،،یعنی حرف خانوادتون به شوهرت نگو حرف  شوهرتو به خانوادت،،یعنی همیشه یه پس انداز داشته باش

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

اینکه مردها وقتی عصبانی هستند ممکنه خیلی فرمایش‌ها بکنند ولی زن ها باید زیاد جدی نگیرند وکار خودشونو ...

و تو عصبانیت خانمها کوتاه بیان ولی بعدا کار خودشونو بکنن😁😂

❣ ‏کاش قبل از نظردادن درباره هر موضوعی اول به گذشته خودتون یه نگاهی بکنین 😉💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر مردی یه قلقی داره باید قلق شوهرت دستت بیاد.مثلا جاری من نه سواد داره نه چهره ی زیبا نه قد رعنا نه هیچی که بخاد باهاش پز بده.اما برادرشوهرم تلیاردره.با سیاست خودش کااااامل تو مشتش گرفته.اون اوایل خیلی اختلاف داشتن کارشون به طلاق رسیده بود.اما ورق برگشت الان برادر شوهرم یک ساعت هم بدون زنش جایی دووم نمیاره عین کش دنبالش کشیده میشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
یعنی با آرامش و درک این که کی حرف بزنیم و کی نزنیم،،،یعنی حرف خانوادتون به شوهرت نگو حرف  شوهرت ...

وااای چقد موافقممممممم

من قبلا از طلا بدم میوممممد همشو واسه خونه و چک و قرض رد کردم ولی چند ماهیه دوباره دست بکار شدمو دارم واسه خودم میگیرم این چیزا علاقه هم نباشه بقول شما پس اندازه و برای زن واااااجب

هر مردی یه قلقی داره باید قلق شوهرت دستت بیاد.مثلا جاری من نه سواد داره نه چهره ی زیبا نه قد رعنا نه ...

عجببب این همه تغییر عجیب نیس؟؟؟ شاید دعا گرفته😂

هی خاااهر ادم باید شانس داشته باشه .سیاست دگ چ کوفتیه 🥺

بخدا که سیاست درست زندگی کردن خیییلی مهمه

وااای چقد موافقممممممم من قبلا از طلا بدم میوممممد همشو واسه خونه و چک و قرض رد کردم ولی چند ماهیه ...

بله عزیزم پس انداز برای هرخانمی ضروریه،،،،موفق باشی گلم

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

هرکس هرچی پرسید اگه نمیخای جواب بدی بگو چطور مگه؟ بزار بیفته به توضبح دادن  و شما از جواب اصلی منحرف شو

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
وبتی بخوان برن سفر،انقد لباس و چمدون ور میداره که جا تو صندوق واسه کس دیگه نباشه! پیش مادرشوهر از ه ...

من از اول ک ازدواج کردم روز مادر و روز پدر حتما براشون هدیه میگرفتم.. پیش هیچکس از اقوام همسر حتی اوناییکه باهام صمیمی ان بد مادرشوهرمو نگفتم و چه بسا ازش تعریفم کردم و بعدا بهم ثابت شد به گوشش میرسونن و رفتار اونم متقابلا باهام گرمتر و بهتر شد

هرکس هرچی پرسید اگه نمیخای جواب بدی بگو چطور مگه؟ بزار بیفته به توضبح دادن  و شما از جواب اصلی ...

وااای چه خوب😁👌🏼

هیچ زنی رو پیش همسرتون تعریف نکنین

تو جمع ها فقط خوبی ها و اینکه بقیه بهتون خوبی میکنن رو تعریف کنید

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
هیچ زنی رو پیش همسرتون تعریف نکنین تو جوع ها فقط خوبی ها و اینکه بقیه بهتون خوبی میکنن رو تعریف کنی ...

👏👏👏👏