2777
2789
عنوان

جاری. ندید بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 31 پست

اینجورموقع ها،بایدبگی نوش جان ولی من که حتی بوی سیرابی روهم نمیتونم تحمل کنم،چه برسه بخورم😁

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من اصلا ب روسون نمیارم ک فقط مادرشوهرم کار دکتری چیزی خریدیباشه اول شماره شوهر منو میگیره

پسرشه    خب   بعدم مطمین باش امقد ک تو ناراحت شذی شوهرت ناراحت نشده ک بخواد قید مادرشو بزنه 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
اصلا خوشم نمیاد کار مادر شوهرم خیلی چیپ بوده..جاابش اینجاست کار داره اول ب ما زنگ میزنه

همیشه تا بوده همین بوده. بیخیالی طی کن. بخوای به این چیزا فکرکنی یه روز میبینی اعصابی برات نمونده. اصلا به هیچ جات نگیر و فکرنکن به کاراش. روی پیشرفت خودتو زندگیت وقت بزار .خودشون میترکن

یعنی من فقط نگرفتم چیشد؟ 😂

جاری و مادرشوهر از سیرابی زنعموه تشکر کردن. 

تو چرا ناراحت شدی؟ 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
یکی از جاریای خودم همینجوره همش میخواد حالیمون کنه که طایفه شوهر یکاری واسش کردن

جاری من کلا ادعا داره ادعا زیباییش میشه زیادی ادعا اینک کار درسته همش یه چیز میگ من لجم دراد دوتا برگردم تو روش  ک دعوا بشه منم اصلا بحرفش گوش نمیدم چ بخوام ج بدم 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
چرا نمیفهمید بنده خدا مشکلش خوردن و نخوردن سیرابی نیست. رفتارش مادرشوهرش بد بوده.بیشعورا همه‌شون همی ...

دقیقا منظورم همین بود جاریم به من فهموند مقدارش هم زیا.د بوده..یعنی میتونست برای ما تو همون کوچه هستیم بفرسته

دقیقا منظورم همین بود جاریم به من فهموند مقدارش هم زیا.د بوده..یعنی میتونست برای ما تو همون کوچه هست ...

بدجنسه جاریت مث جاری خودمه 

۱۳سال بزرگترها امااا انگار بچه ترازمنه

دقیقا منظورم همین بود جاریم به من فهموند مقدارش هم زیا.د بوده..یعنی میتونست برای ما تو همون کوچه هست ...

ولی بخاطر حر جاری عوضیتم شده بخار این ماجرا سرسنگین نشو باهاشون.نذار به خواسته‌ش برسه. اتفاقا مثلا کیک درست کن ببرخونه مادرشوهرت.

حساب مادرشوهرتو بذار بعدا برس.اول این جاریه رو بشون سر جاش

ولی بخاطر حر جاری عوضیتم شده بخار این ماجرا سرسنگین نشو باهاشون.نذار به خواسته‌ش برسه. اتفاقا مثلا ک ...

موافقم هرچی باشه اون ننه شوهره باید بیشتر. ادم نگهش داشت تا جااری😏