2777
2789
عنوان

جاری. ندید بدید

700 بازدید | 31 پست

امروز نشسته حلو من به زنعنو شوهرم میگه وای دستتون درد نکنه سیرابی😒 ک پختین قسمت ما شد چقدرررررر خوشمزه بود چقدرررررر زیاد بود هر چی خوردیم تموسیرابی😒بعد اونم گفت عه نوش جان ...مادر شوهرمم گفت اره فلانی تو فرستادی زیاد بود منم اونو با همون قابلمه بروم خونه زهره(جاری)گفتم با اونا بخوریم ..بگم ما هر دوتامون با نادر شوهر تو یک کوچه هستیم ....

جاریم قشنگ معلوم بود میخواد من بفهمم ..منم ب شوهرم گفتم با مامانت دیگه کاری ندارم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن اینجوری میکن‌هااا برا یه سیرابی قهر کرده 

مگه تو سیرابی نخوردی 

تازه خودتم خورد میکنی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

کی ملت میخوان از مهد کودک فارغ‌التحصیل شن؟😂

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
میگفت هر چی میخوردیم تموم نمیشد ..روش خاصی دارید تو پختش؟؟؟اونم گفت نه

اسلا برات مهم نیاشه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
اون هدفش همینه

دقیقا همیشه من بخودم میگم‌ اون میخاد تو‌حرص بخوری وقتی تو حرص نخوردی اونم تیرش ب سنگ میخوره

نکن اینجوری میکن‌هااا برا یه سیرابی قهر کرده  مگه تو سیرابی نخوردی  تازه خودتم ...

نه من اصلا ب روسون نمیارم ک فقط مادرشوهرم کار دکتری چیزی خریدیباشه اول شماره شوهر منو میگیره