2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودره شبیه زاج آره ازداروخانه میخری ساشه هست طرز مصرفشم نوشته روش

اها باشه مرسی

خنده ام رادید و گفتا فارغی گویا زغم گفتمش ما درد را  با خنده کتمان میکنیم 

خوب راست هم میگی چون براخواهر منم جواب نمیده ولی برامن چرا

چه بد دردیه این یبوست😭😭😪

خنده ام رادید و گفتا فارغی گویا زغم گفتمش ما درد را  با خنده کتمان میکنیم 

چهارساله بامن رفیقه

عزیزم گل محمدی و چقد باید دم کنی ،مثلا چند تا غنچه ش ..هر روز میشه بخورم ایا؟ 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دمنوش برگ صنا بخور تا ی هفته در دسشویی باید بخوابی

سلام میشه دستور مصرفش و بگی ؟ چقد ؟ بجوشونیم یا دم کنیم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
سلام میشه دستور مصرفش و بگی ؟ چقد ؟ بجوشونیم یا دم کنیم

من میجوشونم 

دستور خاصی نداره هروقت حس کردم یوبوست دارم میجوشونم میخورم ی لیوان ولی خیییلی قویه 

معمولا میزارم خوب غلیظ بشه ی لیوان غلیظشومیخورم دفعه قبل تا چند روز بدو بدو میرفتم دسشویی😂بعد تقریبا ۴.۵ ساعت کارشو میکنه

من میجوشونم دستور خاصی نداره هروقت حس کردم یوبوست دارم میجوشونم میخورم ی لیوان ولی خیییلی قویه معمول ...

ممنون عزیزم  امیدوارم برای منم جواب بده ..فقط چقد بریزم ،یک قاشق غذا خوری یا کمتر  

ممنون عزیزم امیدوارم برای منم جواب بده ..فقط چقد بریزم ،یک قاشق غذا خوری یا کمتر

جواب میدع مطمین باش خیلی قویه . میخوای خیلی بدمزه نباشه ی تیکه نباتم بنداز 

من اندازه خاصی ندارم همینطوری میریزم حدودا دوقاشق فکر کنم برای یه لیوان

خودم امتحان کردم

خاکشیر رو با اب داغ جوش بخور بریز توش بخور 10 شب 

اگر اسهال شدی بعد 10 روز خاکشیر رو بریز تو آب سرد بخور

معجزه کرد هرشب میخوردم وقتی میخواستم برم بخوابم و وقتی که هیچی قرار نیست بخوری

یا هر صبح ناشتا بخور

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏