2777
2789

سلام خانما 

من چندسال پیش باهمسرم آشنا شدم 

تو یه مکان اداری باهم آشنا شدیم و چندماهی منو زیر نظر داشت تا اینکه پیشنهاد ازدواج بهم داد و زن برادرشو واسطه کرد و اولین بار قرار گذاشت منو با داداشش و خانمش اشنا کنه . همه چیز خوب بود و معیارای منو تقریبا این خانواده داشتن و خود پسر . 

دو سه هفته ای دوست بودیم تا اینکه اومد خواستگاری و ما با رضایت صددرصدی هر دو خانواده ازدواج کردیم جلسه خواستگاریمونم کلا دو جلسه بود . آدمای خوبی بودن ولی همسر من درآمد زیادی نداشت و نمیتونست مناسبتا مثل شب یلدا و عید غدیر و عید نوروزو ..... برام طلا بیاره .یه کادوی جزیی میاور در حد لباس و تنقلات . ولی من چون میدونستم تو خانوادشون رسمه که اگر پسر نداشت خانواده میبرند برای عروس؛ باعث میشد نیاوردنشون را کم کاری بدونم و خیلی ازشون دلخور بشم چون واسه جاری قبلیم تقریبا همه کاری کرده بودند . 

خلاصه دوران عقدم به هزار داستان گذشت و حتی طلای  اصلیمم که سرویس میشه با چندتا النگو هم میخواستند از زیرش در برند ولی با اوقات تلخی هایی که پیش اومد مجبور شدند بخرند چون دیدند داره آبروشون میره .

تا اینکه عروسی کردیم کادو عروسی هیچی ندادند کادو‌عقد هیچی ندادند 

زایمان کردم هیچی ندادن تولد پسرم شد هیچی ندادند .مسافرت میرفتند سوغاتی نمیاوردند کلا ذوق و شوق هیچی نداشتند . فقط دو دفه رفت مشهد برا پسرم دمپایی و لباس آورد یه دفه هم رفت مکه یه الیزابت ۷۰۰تومنی آورد . 

جالبه که آدمای بدی هم نیستند اصلا هم اهل دخالت و مادر شوهر بازی و اذیت عروس نیستند ولی خیلی کم کاری کردند 

حالا تصمیم دارم خواهر شوهرم که هر موقع  خواست ازدواج کنه 

کادو عقدش و عروسیشو یه چیز خیلی جزیی بدم و واسه زایمان و پاگشا و این برنامه هاش اصلا محل نزارم عین خودشون باشم دقیقا ولی باهاشونم خوب باشم . هر وقتم گله کردند بگم کمم گیری کمت گیرم نمرده ماتمت گیرم . 

به نظرتون کار من اشتباهه ؟!تروخدا فقط کینه توزانه و یک طرفه نظر ندید .

من خودم باشم

بله مثل خودشون رفتار میکنم

ولی خب برام پیش نیومده که واقعا ببینم واکنشم تو اون موقعیت چی میتونه باشه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کینه به دل نگیر وببخش وبیخیال باش بخدا زندگی دو روزه دنیا ارزش نداره خودخوری کنیم که فلانی چرااینکارو کردیانکرد انشالله خودت وهمسرت وفرزندت سالم باشین توزندگی پیشرفت زیادی کنین ولی این فکرا فقط آدم رو مریض میکنه 

اگر قرار باشه با هر کس مثل خودش رفتار کرد که سنگ روی سنگ بند نمیشه پس گذشت چی میتونی تلافی کنی و از چشمشون بیوفتی ولی اینو بدون اونجوری آروم نمیشی تهش میگی خب که چی اگر کار اونا بد شما تکرار نکن خصوصا اینکه میگی خانواده خوبی هستن خوانواده شوهر منم اینجورین من هیچ وقت ازشون توقع نداشتم هیچوقت 

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

من خودم باشمبله مثل خودشون رفتار میکنمولی خب برام پیش نیومده که واقعا ببینم واکنشم تو اون موقعیت چی ...

خیلی زورم میاد بخام واسه دخترشون بهترین هارو بزارم چون واقعا آدمی هستم که کسی کاری برام کنه جبران میکنم حتی بهترشو ولی اینا خیلی پرو هستن . هم باهات خوبتد هم کمت میزارند به رو خودشونم نمیارند اصلا .