2777
2789

برای ازدواج رل میزنن تا یه مدت باهم اشنا بشن ..

برای خوش گذرانیم به طرفا بستگی داره

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رل چیست؟

دو احمق که خودشون و گول میزنن که ما ازدواج میکنیم ته دلشونم میگن بذار یخورده باهاش حال کنم

و بووووم کات

نفر بعدی

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

ما همو میخوایم ولی خب سنمون کمه میدونیم نمی‌ذارن... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

اول قصدشون اینه ‌که یه رابطه ای داشته باشن بعد اگر دختر خوب بود رسمی میرن جلو (تجربه شخصی)

البته خیلیا هم کلا ازدواجی نیستن 

خیلیا هم از اول طرفو برا ازدواج میخوان اما شرایطشو ندارن صبر میکنن تا حور بشه

پشیمونم 

نسبت به طرز تفکرها نیت ها هم فرق میکنه

سرگرمی

شناخت قبل ازدواج

رابطه

دوستی 

وووووووو......

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

بعضیا خوش گذرونی بعضیا ن...

اوناییکه ازدواجین صد در صد عاشق همن و تا اوکی شدن شرایط باهمن

اوناییم ک برا خوشگذرونی از اول معلومه دیگه  

یه گروه هم هستن عاشق همن ولی خانواده ها نمیزارن بازم از هم نمیتونن دل بکنن و باهمن...

والا من با ی نفر به قصد ازدواج اشنا شدم  ان شاءالله چند ماه دیگه هم خبر نامزدیمو میزنم 

ولی گاهی اوقات فکر میکنم خوب به کجا میرسید اینجورییی

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بعضیا خوش گذرونی بعضیا ن... اوناییکه ازدواجین صد در صد عاشق همن و تا اوکی شدن شرایط باهمن اوناییم ...

دسته ی اخر منه بدبختم🤦🏻‍♀️💔

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆