2777
2789
عنوان

شکایت کنیم یا به خدا واگذارشون کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 76 پست
خلاصه شوهرم خونه رو برا اینا میخره و اول دردسر من میشه دختر کوچیکه به بهانه اومدن خونه خواهرش دم به ...

خب عزیزم شمام نرمال نیستین

چرا بچه غریبه رو توخونت راه میدادی هرروز هرروز

که بعدا بخوای پاشو ببری از خونت....🤕

والا ماهم همسایه داریم توآپارتمان

چه آدمای خوبی هم هستن ولی تاحالا یکبارم

نه دم درشون رفتم ، نه زنگ مارو زدن، نه میبینمشون

مگه زمان قدیمه با همسایه رفت و آمد میکنی آخه😮‍💨

اگه لات و چاقوکشن شکایت نکن دردسر میشه .

نه نه یدف خدای ناکرده چاقو اسلحه اینا اینا معلومه خانواده درستی نیستن بگو شان خودشو پایین نیاره

خوب منم از همین چیزا میترسم که اگه پی شکایتو گرفت از این کارا بکنن مخصوصا برادرزنه که خیلی لات بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترسو نیستم اما سر دخترم میترسم شوهرم میگه خودم این کار و کردم اینا رو تو این خونه راه دادم خودمم ...

من نگفتم ترسویی عزیزم❤️

ببخشید اگه نتونستم خوب منظورمو برسونم.

منظورم این بود که راه واگذار کردن به خدا اینه که شکایت کنید و این مسیر رو ادامه بدید تا خداوند از،طریق قانون و دادگاه، حقتون رو ازشون بگیره.

اینکه شکایت کنید و شکایتتون رو پیگیری کنید، یکی از مصادیق واگذار کردن به خداست.

برا دخترت هم نترس، بسپرش به خدا، خداجون مواظبشه.

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

خب عزیزم شمام نرمال نیستینچرا بچه غریبه رو توخونت راه میدادی هرروز هرروزکه بعدا بخوای پاشو ببری از خ ...

ببین من که راه نمیدادم اینا خونشون نزدیک ما بود دختره میومد زنگ خواهره رو میزد اون درو حیاطو باز میکرد بعد یه راست میومد پشت در واحد ما دستشو میذاشت رو زنگ ول نمیکرد منم دخترم چون تنها بود همبازی نداشت درو براش باز میکرد 

خوب منم از همین چیزا میترسم که اگه پی شکایتو گرفت از این کارا بکنن مخصوصا برادرزنه که خیلی لات بود

یه جوری حواسشو پرت کن از اون خانواده بگو عیب نداره حالیشون نیست حالا یه چیزی گفتن .نزار شکایت کنه آدمای خطر ناکی هستنا .حالا بارداری نمیخوام بترسونمت ولی حواستو جمع کن به زندگی خودش بگو برسه ولش کنه اونارو اونا که فامیل نیستن یه همسایه ن 

ببین من که راه نمیدادم اینا خونشون نزدیک ما بود دختره میومد زنگ خواهره رو میزد اون درو حیاطو باز میک ...

میدونم همشو خوندم

براهمین میگم اشتباه کردی راهش دادی .

بارداری استرس برات خوب نیست

اگه لات و چاقوکشن اصلا شکایت نکنید

چون همیشه توساختمون هستن براتون دردسر

و دعوا سروصدا و مشکل ایجاد میکنن ها .

خب عزیزم شمام نرمال نیستینچرا بچه غریبه رو توخونت راه میدادی هرروز هرروزکه بعدا بخوای پاشو ببری از خ ...

میدونم خودم سادگی کردم از بس دخترم تنها بود دلش همبازی میخواست از دست خودم بیشتر از هر کسی ناراحتم ولی بعد چند بار که اومد دیدم دختره نرمال نیست به شوهرم گفتم نکن این کارو اما حرفمو گوش نکرد گفت خودشون شعور دارن بچشونو دم به دیقه نفرستن خونه مردم اما نمیدونست پررو تر از این حرفان

یه جوری حواسشو پرت کن از اون خانواده بگو عیب نداره حالیشون نیست حالا یه چیزی گفتن .نزار شکایت کنه آد ...

جالبه فقط شما و یکی دیگه از کاربرا گفتین شکایت نکنه بقیه سفت و سخت میگن شکایت من امروز با شوهرم حرف زدم در جوابم گفت باشه اما اگه سری بعد سر یه چیز دیگه دعوا کرد دیگه وانمیستم نگاش کنما میپکنومش اونم گفت اگه ولش کنم پررو میشن دفعه بعد بدتر میکنن

میدونم همشو خوندمبراهمین میگم اشتباه کردی راهش دادی .بارداری استرس برات خوب نیستاگه لات و چاقوکشن اص ...

دیروز یک ساعت تو حموم گریه میکردم از دست خودم و سادگیام کاش زودتر بچه دوم رو میاوردم که نخوام به غریبه ها رو بدم کاش اینقدر زود به آدما اعتماد نمیکردم

به خدا از بس هر روز تو اینستا دارم جرم و جنایت میبینم مثل چی میترسم

نترس فقط از آدمای که دنبال شرن دوری کنین همین نمیشه یه ملتو امرو نهی وشکایت کنیم بعضیا تو ذاتشونه نمیشه کاریش کرد مگه با فاصله گرفتن ازشون بتونی زندگی راحت داشته باشی 

چون من اینجور خانواده هارو دیدم همینجوری رو هوا حرف نمیزنم

مادرزنه اومده بود روی پشت بوم لحظه دعوا وایستاده بود نگاه میکرد منم دم پنجره بودم برکشتم بهش گفتم خاک بر سرتون کنن اینه دست و مزد ما که دختر صاحب خونه کردیم بیا دومادتو جمعش کن برگشت گفت خاک بر سر خودت کنن بعدم پسرشو آورد برا دعوا پسره گلوی شوهرمو فشار میدادو اربده میزد به چه حقی زنت اومده دم پنجره به مامان من فوش داده