2777
2789
عنوان

نیت واقعی رل زدناچیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 19 پست

دخترا درصد بیشترشون به دلیل اینکه جنس حساس تر هستن و معمولا وابسته میشن دوست دارن تو اون مدت همو بشناسن و بعد باهاش ازدواج کنن،

پسرا درصد کمتری نسبت ب دخترا ب روابط به چشم شناخت و ازدواج فکر میکنن اکثرا به آینده رابطه فکر نمیکنن بیشتر خوش گذرونی و هرچه پیش آید خوش آید😂‌(نگفتم *همه* دقت کنین😂🤐)

کلا رابطه سالم بنظرمن خیلی میتونه به ازدواج بهتر کمک کنه اگر مبناش شناخت باشه

چون شناخت قبل ازدواج بنظرمن واقعا مهمه

تا ندیده و نشناخته ادم ازدواج کنه و توی زندگی تازه متوحه بشه باچه شخصیتی داره زندگی میکنه

این نظر منه باتوجه به جهان بینی و روابطی که تاحالا از ادمای مختلف تو مدرسه،خوابگاه و دانشگاه دوست اقوام دیدم😍

مخالف دوستی قبل ازدواج نیستم اما نه دوستی که باعث وابستگی مخصوصا از طرف دخترا بشه آخرش هم نابودی رو ح و روان اکثرا هم رل میزنن که مدت وقتشونو بایکی بگذرونن متاسفانه اونایی همکه به ازدواج میرشه ۹۰ درصدشون طلاق تهش

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همونم😂😂😂عیب نداره شل کن حداقل از باهم بودنتون لذت ببر

جالبش اینجاست ک حتی پدرمم در جریان رابطمون هست اما بازم مخالفن🥺🥺😑😐

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

جالبش اینجاست ک حتی پدرمم در جریان رابطمون هست اما بازم مخالفن🥺🥺😑😐

من مادرش مخالفه...میگفت خودت تنهایی برو خواستگاریش قید مارم بزن...

ما یه ماه جدا شدیم ولی خب سخت بود الان باهمیم و تصمیم گرفتی از مسیرمون لذت ببریم ولی خب انگیزه ای نمیمونه💔نمیدونم شماهم اینجورین یا ن

من مادرش مخالفه...میگفت خودت تنهایی برو خواستگاریش قید مارم بزن... ما یه ماه جدا شدیم ولی خب سخت بو ...

منم خانوادشو خانوادم به شدددت مخالف بودن اما خانوادشو هرجوری ک بود راضی کرد فقط مونده خانواده منن

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆