2777
2789

مدام خواب میبینم تو دستشوییم

بعضی وقتا توالت لمومی و خیلی کثیفففف جوری ک کثافت همه جاشو برداشته

یا مثلا خواب میبینم توی توالتم و یکی میاد تو و واقعا توی خواد معذب میشم و ناراحت

انگار معذرت میخوام گلاب به روتون میخوام اجتبت مزاج داشته باشم ولی نمیشه هی

این مدل خواب ها هی تکرار میشه برام

خسته شدم دیگه

من هم مدام این خواب رو میدیدم چند ماه بعد تولد پسرم  تو ایام کرونا مدام این خواب رو میدیدم. دیگه نگران شدم که حتما یه چیزی هست و تعبیری وجود داره.

کلی سرچ کردم و در نهایت متوجه شدم تو انگلستان یه سری افراد که مدام این خوابو میبینند رو مورد بررسی قرار دادن و متوجه شدن این افراد کسی رو برای درد و دل ندارن و ناخودآگاهشون لبریز شده و مدام میخوان تخلیه کنتد ولی شرایطش نیست.

به شب نشستم با همسرم در مورد شرایطم و بچه کوچیک و غربت و کرونا صحبت کردم و نگرانی هامو گفتم بعد اون دیگه این خواب هاا رو ندیدم خدا رو شکر.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگی دچار مشکلات زیادی هستی ،از لحاظ عاطفی ، بنیاد خانواده در خطره

البته مدفوع کردن در خواب نشونه پول هستش

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
تو زندگی دچار مشکلات زیادی هستی ،از لحاظ عاطفی ، بنیاد خانواده در خطرهالبته مدفوع کردن در خواب نشونه ...

من دم صبح خواب دیدم تو شهر مادری م هست. از بلندگوی شهر داره دعای الهی عظم البلا.... پخش میشه. من و دو نفر غریبه که تو خیابون بودیم با گریه هم خونی می کردیم.

تعبیرش چیه؟

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
من دم صبح خواب دیدم تو شهر مادری م هست. از بلندگوی شهر داره دعای الهی عظم البلا.... پخش میشه. من و د ...

عزیزم جواب دوستمون رو دادم چون تجربه داشتم و دلیل بر درست بودنش نیست،اکثر خوابها از مشکلات روحی سرچشمه میگیره

شاید دلیل خوابتون رابطه عاطفیتون با مادرتون باشه

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
عزیزم جواب دوستمون رو دادم چون تجربه داشتم و دلیل بر درست بودنش نیست،اکثر خوابها از مشکلات روحی سرچش ...

ممنون از پاسخگویی تون. با توجه به نوع تعبیرتون، به نظرم رسید به تعبیر خواب وارد باشید

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.