واسه طول سرویکس نمیدونم چرا اصرار داره به واژینال منم اصلا دوست ندارم انجام بدم از طرف ...
وا اخه دردم داری وضعیتت حساسه چرا واژینال اخه. ولی واسه دردات اگه شدید نیست نگران نباش منم از این هفته ها به بعد خیلی درد داشتم فقط تا میتونی استراحت کن واسه دردا این هفته معمولا امپول پرولوتون هفته ای یکی میدن بزنی با استراحت اتفاقا سونو واژینال که ریسکش بالاست
منم امپولو هر چهار روز میزنم و شیافم روزی دوتا میزارم پس بنظرت بگم به دکترم که واژینال نرم و ...
اگه دارو ها رو میگیری دیگه فقط بشین استراحت کن به فرض که طول سرویکس کم باشه مثلا میخواد چیکار کنه دکترت خب داروش همیناس دیگه باید استراحت باشی عزیزم. الان ولی اگه بهش بگی صد در صد ناراحت میشه دعوات میکنه بازم هرجور خودت میدونی من بودم نمیرفتم
باشه بنظر خودمم الکی بگم دردام اروم شده دیگه سونو رو نرم فقط استراحت کنم و داروهامو استفاده ک ...
ببین یک اپلیکیشنی هست اسمش زوپ اونجا میتونی انلاین با بهترین دکترای زنان صحبت کنی یا حتی نوبت ویدیو کال بگیری. به نظرم برو از چند تا متخصص زنان اونجا هم بپرس شرح حالت بگو راهنماییت میکنن بازم اونا دکترن بهتر از ما میفهمن. من همیشه تو حامگلی سوال داشتم میرفتم زوپ راحت از چند تا دکتر میپرسیدم