2777
2789
عنوان

جاری حسود و تقلیدکار

144 بازدید | 5 پست

بچه ها جاری من خیلی ازم تقلید میکنه خسته شدم ازش دیگه خیلی هم با سیاست و موذیه

هرچی من میخرم میره میخره بعد اصلا هم به روی خودش نمیاره که شبیه مال منه میدونه من بدم میا که کسی چیزی شبیه من بخره وقتی عقد بودم میومد خودشیرینی میکرد میگفت میخواستم فلان کفش رو بخرم چون رنگ مال تو بود نخریدم ولی بعد عروسی کلا تغییر کرده میره دقیقا جفت همونو میخره اگه مدلشو پیدا نکنه اون رنگ و میاره 

الان ی مدته گیر داده فرشامو میخوام عوض کنم رنگ مال تو بیارم چندبار غیر مستقیم گفتم که من دوست ندارم شبیه من باشه ، حرفامو میفهمه ها ولی خودشو میزنه کوچه علی چپ 

بابا این همه تنوع رنگ و مدل چرا گیر دادی به همینا که من میخرم اصلا هم خوشحال نمیشم که تقلید میکنه حتما من برترم و ذوق کنم نمیتونم کلی هم حرص میخورم

خواهرشوهرم و مادرشوهرمم با حرف راضی میکنه که اونام اون رنگ فرش رو بخرن دفعه بعد میخوام مستقیم بهشون بگم لطفا شما رنگ دیگه بخرین یا من عوض میکنم مال خودمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوشت نمیاد؟. چه حسی میگیری؟ من اتفاقا خوشحال میشم کسی شبیه ش رو بگیره، برای همین میپرسم چون میخا ...

وقتی برین خونشون ببینین فرش و مبل و پرده شبیه مال شماس حتی شاید وسایلای ریز خونش بدتون نمیاد؟ میگین وای چقدر قشنگ چقدر خوب که شبیه من خریدی؟ فکر میکنم چون تجربه ندارین میگین خوشتون میاد 

وقتی برین خونشون ببینین فرش و مبل و پرده شبیه مال شماس حتی شاید وسایلای ریز خونش بدتون نمیاد؟ میگین ...

حالا چرا عصبانی جواب میدی، سوال کردم بدونم حسش چطوریه، طبیعتا تجربه نداشتم اگر داشتم نمیپرسیدم 

و در جواب باید بگم نه واقعا، برم ی جا وسایلش شبیه من باشه بدم نمیاد 

حالا چرا عصبانی جواب میدی، سوال کردم بدونم حسش چطوریه، طبیعتا تجربه نداشتم اگر داشتم نمیپرسیدم و در ...

عزیزم از پشت گوشی تونستی تشخیص بدی من عصبانیم؟😂

اون لحن نوشتنمه من کاملا ریلکسم