2777
2789

دختر داییم وقتی نامزدی کرد من اولین کنکورم رو شرکت کردم .

اون ازدواج کرد 

الان بچش دوسالشه 

من هنوز هیچی قبول نشدم 😭😭😭

نمیخونم اصلا تمام این سالها سر جمع ۵۰ ساعتم نخوندم .

نمیدونم چ مرگمه .

درس نمیخونم همش تو فکر و خیالم .

با خودم حرف میزنم سناریو فک می‌سازم ک چند سال پیش مثلا قبول شدم الان اواسط  درسمم .

پزشکی قبول شدم .

خیلی خرم عمرم رفت 😭😭😭

خب الان بشین تاصبح گریه کن 

ببین مشکلت حل میشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اخه😭😭

منم بهخاطر مشکلاتی که برام پیش اومده بهونه کردم  و 3 سال دبیرستان ازدست دادم امسال اولین سال پشت کنکوریم واقعا منی که درس خون بودم این همه ضعف تو درس برام حقارته ولی چکار کنیم باید فراموش کنیم هر گندی که زدیم رو چون ما مسئولیم و ماموریم به بهترین شدن

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

تو هنوز وقت داری من ۲۲ سالمه 🫠😭

اشکال نداره چون مطمن باش هر مسیری بری راضیت نمیکنه  تا اینشکستو جبران نکنی من فردا میخام اولین و محکم ترین قدم بردارم میای شروع کنیم؟ ولی به شرطی که سستی رو بزاری کنار

😭میشه ب نظرت ؟

من اولی کاری که قرار انجام بدم اینه که به آینده فک نکنم حالا قبل از خواب یکم اجازه رویا پردازی به خودم میدم ولی برام مهم نیست نتیجه چی میشه من هر روز به خودم باید ماموریت بدم که اون روز به بهترین شکل تموم کنم  و نه به دیروز و نه فردا هیچ نگاه منفی مثبتی نمیکنم آره ما اشرف مخلوقاتیم یادت نره ما خالقمون کیه ما از جنس خدایم همونی که گفت از روح من در او دمیدم  باور کن میتونیم فقط باید با نفسمون مبارزه کنیم و مغزمون کنترل کنیم 

هستی یا نه؟