2777
2789
عنوان

شوهرم از خواهرم بدش میاد ....

418 بازدید | 12 پست

سلام 

دوستان شوهرم از خواهرم بدش میاد و دلایلشم تا حدودی منطقیه و اینا بعد مامانم و خواهرم خونه هاشون نزدیک هم هست 

امروز که مامانم اومده بود دخترم گریه کرد گفت میخوام باهاش برم منم فرستادم بره یکمم خودم راحت به کارام برسم بعد تا شوهرم اومد فهمید که رفته عصبی شد که چرا فرستادی بره با بچه های اون یعنی خواهرم بازی کنه تا این حد بدش میاد حالا منم زنگ زدم که دخترمو بیارن مامانم برداشته بچه رو برده خونه آبجییییم من چیکاااار کنم حالااا😱😱شوهره بفهمه قاطی میکنه

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

دلیل تنفر همسرتون از خواهرتون چیه؟

اگر در جریان حساسیت همسرتون بودید به مادرتون می گفتین نبرتش خونه خواهرتون 

و بعدش دلیل نداره بچه های خواهرتون همونقدر که خواهرتون بده بد باشن

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواهرت خدایی نکرده مشکل اخلاقی داره یا با گفتا رو رفتارش اثر منفی روی شما و زندگیتون میذاره که هیچ امت در غیر اینصورت نباید اجازه بدی نسبت به اعضای خونواده ت این حسو داشته باشه 

اگه خودت هم براشون ارزش قائل نشی اونم به مرور برای تو ارزش قائل نمیشه 

خانواده هرچی که باشه پشت و پناه آدمه .نذارهمسرت بی احترامی کنه بهشون یا جلوی تو راجع بشون حرف نامربوط بزنه

برای ایران
دلیل تنفر همسرتون از خواهرتون چیه؟ اگر در جریان حساسیت همسرتون بودید به مادرتون می گفتین نبرتش خونه ...

خواهرم کلا با حرفا و کاراش باعث شدهدشوهرم حساس بشه و خوشس نیاد ازش گفتم به مادرم ولی مامانمم یکم لجبازه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️زنگ زدم آوردن دخترمو 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

بچه خواهرت پسره؟

یه دختر و یه پسر داره اصلا بخاطر پسر بودن بچه نیست بخاطر تنفرش از پدرو مادرشون خوششم از بچه ها نمیاد متاسفانه

مادرت نمیدونه شوهرت با خواهرت مشکل داره؟

چرا گفتم بهش

خواهرم کلا با حرفا و کاراش باعث شدهدشوهرم حساس بشه و خوشس نیاد ازش گفتم به مادرم ولی مامانمم یکم لجب ...

کار خوبی کردی بچرو اوردی 

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟

سلام عزیزم خوبی؟

تاپیک رو قفل کردن مجبور شدم اینجا گزارش بدم بهت

صبحانه: سه کف دست نون سنگک + یک قوطی کبریت پنیر

میان وعده: نارنگی

ناهار : سوپ جو

میان وعده: خرما+ چای ، ۲۰ عدد بادام درختی

شام: خوراک جیگر مرغ + دو کف دست سنگک

مجاز ۱۳۰۰

مصرفی ۱۲۴۰

با ۲۰ دقیقه دوچرخه ثابت ۲۲۰ کالری سوزانده شد

سلام من با کلی انگیزه شروع کردم تاپیک رو بستن بعد گفتن یه تاپیم قرار بزنن خانم سمیه ولی من نمیشناسم 

عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست   یاعلی